سالاری با اشاره به افتتاح بوستان عبقری گفت: براساس درخواستی که از بنیاد مستضعفان و شخص آقای سعیدی کیا داشتیم، ایشان در دفتر ریاست شورا حضور پیدا کردند و بعد از ارائه گزارش و انجام رایزنیهای مستمر، موافقت کردند که دو باغ متعلق به بنیاد یکی باغ وثوق الدوله در منطقه ۱۴ و دیگری باغ عبقری در منطقه ۲ به عنوان فضای عمومی در اختیار شهروندان تهرانی قرار گیرد.
او افزود: قرار نبود ما در قبال این دو باغ پولی را به بنیاد پرداخت کنیم، بلکه قرار بود بنیاد مستضعفان در جهت ایفای نقش مسئولیت پذیری اجتماعی و کمک به کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از بارگذاری به عنوان یک نهاد حاکمیتی پیش گام، این باغات را به شهروندان تهرانی هدیه کند.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: اگر قرار باشد این باغات در مراودات فی مابین به عنوان آورده بنیاد محاسبه شود، نیازی به خرید پارک در منطقه ۲ و منطقه ۱۴ نبود بلکه ما باید در بافت فرسوده و فشرده مسکونی که بشدت با کمبود سرانه فضای سبز مواجه هستند پارک خریداری میکردیم.
سالاری گفت: در یکی از جلسات مربوط به باغات بنیاد مستضعفان، من مخالفت خود را نسبت به این موضوع اعلام و مطرح کردم که مقام معظم رهبری فرمودهاند که نهادهای عمومی و حاکمیتی، فضاهای عمومی و باغات خود را به شهر و شهروندان تقدیم کنند که نمونه آن نیز بوستان یاس فاطمی است و نمایندگان آقای سعیدی کیا نیز قبول کردند.
او با تاکید بر اینکه تقاضای ما این بود به تبعیت از بنیاد مستضعفان، سایر نهادها نیز مانند ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان اوقاف و کمیته امداد باغات در اختیار خود را تقدیم شهر کنند، گفت: نهادها اگر این باغات را تحویل شهرداری ندهند، با توجه به لغو مصوبه برج باغ و جایگزینی لایحه خانه باغ، اجازه ساخت و ساز در آنها را نخواهند داشت و باید با هزینه خود از باغات نگهداری کنند.
سالاری تاکید کرد: هیچگاه موضوع پرداخت ما به ازا، در قبال واگذاری باغات نهادها به شهر مطرح نبوده است.
انتهای پیام/