وی افزود: به لحاظ حفظ صیانت و منزلت نظام و از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران پرچم دار مبارزه با مواد مخدر در جهان است و برای حفظ این ارزش، از زائران میخواهیم که از به همراه داشتن هرگونه مواد مخدر، قرصهای کدئین دار و مسکن خودداری کنند.
رئیس پلیس فرودگاه استان همدان افزود: به علت عدم وجود کنسول گری جمهوری اسلامی در کشور عربستان و قوانین سخت گیرانه این کشور در بحث همراه داشتن قرصهای ترامادول و متادون و دیگر مسکنهای کدئین دار از زائران میخواهیم که از به همراه داشتن این داروها خودداری کنند.
وی بیان داشت: برابر ماده ۱۷ قانون مبارزه با موادمخدر در صورتی که از زائران، مواد مخدر کشف شود ضمن توقیف گذرنامه برای بار اول یک تا ۵ سال و برای باردوم ۵ تا ۱۵ سال ممنوعیت خروج از کشور لحاظ میشود.
وی گفت: به لحاظ عدم شناخت کافی پلیس عربستان از داروهای گیاهی مثل شیرین بیان که به لحاظ شکلی به مواد مخدر شبیه است از زائران خواست از به همراه بردن این داروها نیز خودداری کنند.
سرهنگ جباری از زائران خواست در گیتهای بازرسی با به همراه داشتن مدارک هویتی به ویژه گذرنامه با مأموران بازرسی همکاری لازم را داشته باشند.
وی افزود: حجاج میتوانند با ارائه نسخه پزشک معالج و تائید پزشک سازمان حج و زیارت داروهای خاصی را که برای درمان بیماری خود مصرف میکنند را به همراه داشته باشند.
سرهنگ جباری به زائرانی که دارای اعتیاد به مواد مخدر هستند توصیه کرد: تا قبل از سفر با معرفی خود به کمپهای ترک اعتیاد و اخذ تائیدیه سلامت از معاونت بهداری نیروی انتظامی استان از فیوضات این سفر معنوی بهره کافی را ببرند.
وی افزود: زائران مدارک هویتی را در چمدانهای خود قرار ندهند و آن را همیشه نزد خود به همراه داشته باشند و از امانت گرفتن بار همراه دیگران خودداری کنند چراکه مسئولیت آور خواهد بود.
سرهنگ جباری بیان داشت: با توجه به کمبود فضای پارک و مسائل امنیتی در محل فرودگاه، مراسم بدرقه زائران از درب منزل و یا اماکن عمومی انجام شود و طی هماهنگیهای انجام شده زائران با اتوبوس به محل فرودگاه اعزام خواهند شد.
انتهای پیام/د.ا