وی ضمن بازدید از گردنه اسد اباد و محورهای روستایی، فرعی و اصلی این شهرستان افزود، در بازدید انجام شده از دو راه روستایی چشمه علی و گدار پهن نیز بهسازی مسافتی به طول حدود ۶ کیلومتر نیز در دستور کار قرار گرفت.
معاون راهداری کشور در ادامه وضعیت اقدامات انجام شده در مجموعه راهداری و حمل و نقل جادهای را مطلوب عنوان کرد و ابراز داشت: همکاری بخش خصوصی، به کارگیری همه نیروها و همه امکانات در اجرایی کردن طرحها تأثیرگذار بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان نیز با ارائه طرحها و پروژههای در دست اقدام و با اشاره به حساسیت ایجاد شده و رانشهای بعد از بارندگیهای فروردین ماه در محور اسدآباد گفت: بنا بر همین ضرورت مطالعه کارشناسانه در این زمینه آغاز شده و قراردادی نیز در جهت جدا سازی لاین رفت و برگشت در این محور منعقد شده است.
مصطفی پناهنده ضمن تأکید بر اجرای برنامهها و ایمن سازی راهها خواستار تخصیص اعتبار ویژه برای این محور شد.
وی با تشریح وضعیت فرسودگی روکش آسفالت محورها، راههای روستایی و سایر پروژههای راهداری در منطقه گفت؛ این محور دارای اهمیت ویژه بوده و اجرای پروژههای ساخت و اصلاح راه، از ضروریات ارتقای ایمنی تردد در جادههای این محور است.
در این برنامه از پروژههای اجرای روکش آسفالت در محور داشبلاغ و راه روستایی قراکند نیز بازدید و در زمینه چگونگی انجام پروژهها با پیمانکاران مربوطه گفتگو شد.
راههای روستایی قمشانه، سیاه گله به سوتپه، چشمه علی و گدار پهن نیز از جمله راههای مورد بازدید معاون راهداری و هیئت همراه بود.
بازدید از پروژههای مختلف راه از جمله روکش آسفالت، تعریض راه ها، تابلوها، علایم و حفاظهای حاشیه جادههای استان از دیگر برنامههای سفر یک روزه معاون راهداری بوده است.
گفتنی است، در این بازدید رنجبرزاده نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان مسائل و مشکلات راههای این شهرستان را تشریح کردند.
انتهای پیام/ د