وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از مجریان این طرح از همان اول به دنبال آن بود تا به کمک نیروهای دانشگاه، طرح بسیج ملی فشار خون را به فرصتی برای ایجاد منافع در آینده در نظر بگیرد.
عشرتی گفت: سازمانها، مسئولان و ارگانهای زیادی مثل ستاد نیروهای مسلح، استاندار محترم تهران شوراهای شهر ملارد، قدس ، شهرداریهای مناطق مختلف، مترو تهران، کارگاهها، سازمانها و غیره در اجرای این طرح با ما همکاری کردند. بدون شک اگر مشارکت این مسئولان و سازمانها نبود؛ عملکرد لازم را در اجرای این طرح، شاهد نبودیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: کاری که ما بیشتر از سایر دانشگاهها به آن توجه کردیم، مشارکت دانشجویان در اجرای این طرح بود. دانشجویان، سکانداران فعلی وزارت بهداشت در آینده خواهند بود، بنابراین داشتن چنین تجربیاتی بدون شک میتواند به بهبود نظام سلامت در آینده کمک کند.
وی با اشاره به مشارکت دیگر بخش های دانشگاه در اجرای این طرح گفت: همکاران ما در حوزه آموزش و پژوهش یک فرایند علمی و پژوهشی را آغاز کردند تا نتیجه و عملکرد این طرح را بررسی کنند. هدف اصلی ما این است که بدانیم آیا اجرای چنین طرح در دانشگاه علوم پزشکی ایران توانسته است بخشی از آن را در نظام سلامت داشته باشد یا خیر.
عشرتی تصریح کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه، همراه خوبی در اجرای طرح بسیج ملی فشار خون بود. همراهی معاونت غذا و داروی دانشگاه باعث شد تا داروخانه های خصوصی هم مشارکت خوبی در اجرای این طرح داشته باشند. این موضوع، یادآوری میکند که بخش خصوصی و ظرفیت های دیگری که به آن توجه نمیکنیم، می توانند تاثیر بسیار مناسبی بر بهبود بهرهوری داشته باشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: حدود یک میلیون و ۱۱۶ هزار نفر از طریق پایگاههای دانشگاه علوم پزشکی ایران تحت غربالگری فشار خون قرار گرفتند. ما جمعیتی حدود ۸۸۰ هزار نفر را پیشبینی کرده بودیم اما با تلاش همکارانمان به این تعداد رسید.
در ادامه مراسم جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: بسیج ملی یک ایده و تفکر خوب بوده تا بتواند مردم نسبت به مشکلاتی که کمتر به آن توجه میشود را حساس کنند. این طرح علاوه بر تأثیر بر نظام سلامت و بهداشت، همدلی و همراهی مردم و مسئولان را نشان میداد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: باید چنین طرحها و برنامههایی گسترش پیدا کند تا بتوانیم شاهد بهبود هر چه بیشتر سطح سلامت در کشور باشیم. این طرح نشان داده که فعالیت و همکاری در تمام بخشها ی دانشگاه و وزارت بهداشت بوده است.
کوهپایه زاده رئیس در جمع خبرنگاران اظهار کرد : بیمهها جزئی جدانشدنی از حوزه درمان و نظام سلامت هستند؛ یکی از مشکلات جدی که در گذشته با آن دست و پنجه نرم می کردیم تأخیر در پرداخت بیمهها بود که خوشبختانه با اقدامات اخیر انجام شده و وضعیت آنها بهبود پیدا کرده است به طوری که میتوانیم بیان کنیم در حال حاضر و با پرداخت اخیر بیمه ها چیزی حدود یک چهارم از مطالبات دانشگاه وصول شده است.
وی ادامه داد: بیش از ۴۰۰ میلیارد مطالبات داشتیم که توانستیم یک چهارم آنها را دریافت کنیم.
کوهپایه درباره حواشی موجود درباره هدف زباله های بیمارستانی تاکید کرد: ما در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران تمام تلاش خود را می کنیم تا مطابق قانون به صورت علمی و صحیح پسماندها به شکل بهداشتی دفع و منتقل شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در برخی بیمارستان ها دفع زبالههای عفونی به صورت کاملا صنعتی و پیشرفته انجام میشود اما در برخی موارد، این زبالهها با کمک شهرداری، ایمن سازی و دفع میشوند.
انتهای پیام/