وی گفت: نظارت جدی بر واحدهای صنفی در راستای کنترل و تنظیم بازار و جلوگیری از تخلفات احتمالی، تأمین به موقع و قیمت گذاری کالاهای اساسی موردنیاز مردم و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از وظایف اعضا ستاد تنظیم بازار است که این اقدامات در راستای بهبود کسب و کار و ارائه اقدامات مطلوب به شهروندان و کسب رضایت آنان انجام میشود.
سرپرست فرمانداری شهرستان سرباز هدف از تشکیل کارگروه آرد و نان را نظارت بر خبازیها، کیفیت نان و بررسی مسائل و مشکلات و رسیدگی به مشکلات بهداشتی و رضایت مندی مردم عنوان کرد.
کدخدا با اشاره به حساسیت موضوع نان به عنوان قوت غالب مردم؛ بر افزایش کیفیت نان و رضایت مندی شهروندان، ضرورت آموزش خبازان، تلاش برای ارتقا کمی و کیفی نان مصرفی مردم و رعایت مسائل بهداشتی و کنترل و نظارت هرچه بیشتر بازرسان و گشتهای مشترک بر نانواییها تاکید کرد.
وی اظهار داشت: رضایت مندی مردم از واحدهای خبازی باید مورد توجه قرار گیرد و چنانچه نانوایی عملکرد مناسب داشت باید تشویق و درصورت تخلف قطعاً باید تنبیه و برخورد لازم انجام شود که در همین زمینه گشتهای مشترک اعضای کارگروه برای بازدید از خبازیهای سطح شهرستان انجام گرفته و تعداد هفت باب نانوایی متخلف به علت فروش آرد خارج از شبکه تعطیل و قطع سهمیه و هفت باب نانوایی نیز به علت کم فروشی و رعایت نکردن بهداشت کسر سهمیه و ۱۶ خبازی متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند و همچنین تعداد از خبازیها به خاطر رعایت کردن موارد و رضایت مندی مردم با افزایش سهمیه مورد تشویق قرار گرفتند.
انتهای پیام/ع