سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اول رئیس جمهور:

براساس برجام هیچ تحریمی نباید وجود داشته باشد/ دنیا می‌خواهد درآمد نفتی ایران به صفر برسد

جهانگیری با اشاره به اینکه براساس برجام هیچ تحریمی نباید وجود داشته باشد، گفت: بازگشت به برجام کار ساده ای است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در نوزدهمین کنگره پرسش مهر که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: در مقاطعی با تنگناهای جدیدی مواجه هستیم و اگر به دنبال رفع موانع کشور هستیم راهی جز توجه به آموزش و پرورش و مدرسه وجود ندارد، تنها راه توسعه و رهایی از بیماری های مزمن کشور توجه به این نهاد است.

وی با تاکید بر نقش سرمایه انسانی در کشور گفت: سرمایه انسانی می تواند سرمایه های دیگر کشور را توسعه دهد و  قادر است سایر سرمایه ها را به حرکت در آورد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اولین و مهم ترین موضوعی که نباید با محدودیت به آن نگاه کنیم آموزش و پرورش است، گفت: این نهاد امروز یکی از قطب های اصلی توسعه سرمایه است و مسیر توسعه از آن می‌گذرد.

جهانگیری اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که سرمایه گذاری در آموزش و پرورش نباید نادیده گرفته شود و دهها برابر سرمایه گذاری در این نهاد نتیجه دارد.

وی افزود: اکنون در دورانی هستیم که به سرعت علم بشریت دچار تغییرات جدی می‌شود، فناوری های جدید و به روز شرایط جدیدی برای تغییرات ایجاد کرده است و آموزش و پرورش با تغییرات ساده پاسخگوی این نیازها نیست.

جهانگیری بیان کرد: آموزش و پرورشی که انسان های نقاد، پرسشگر و مشارکت جو تحویل جامعه دهد با تنگناهای بسیاری روبه رو است و از جمله این تنگناها مسائل ساختاری، فکری، اقتصادی فکری است.

ضرورت رفع دغدغه مالی معلمان

وی در ادامه تصریح کرد: هر تغییری در آموزش و پرورش نیازمند معلم است ، ما باید دغدغه مالی آنها را رفع کنیم و زندگی شرافتمندانه برای آنها رقم بزنیم.

معاون اول رئیس جمهور گفت: باوجود اینکه  ۶ سال از روی کارآمدن دولت می‌گذرد، ۴ سال در تحریم بودیم  اما به دنیا نشان دادیم ایران می تواند با قدرت های بزرگ بنشیند و یا گفتگو تعامل داشته باشد.

بازگشت به برجام کار ساده ای است

جهانگیری با اشاره به برجام گفت: برجام در شرایطی بود که شش قطعنامه شورای امنیت تصویب شده بود و هنر دیپلماسی ایرانی ها این بود که در نبرد دیپلماسی به توافق برسند. اما  در نهایت آمریکا کار غیر اخلاقی و خلاف حقوق بین الملل انجام داد .

وی ادامه داد: اگر قرار باشد ما از برجام استفاده نکنیم برخی تعهداتمان را انجام نمی‌دهیم و م این کار به این دلیل است که پذیرفته بودیم که ۳۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده بیشتر در ایران نداشته باشیم یا درصد غنی سازی بیشتر از ۳.۶۷ درصد نباشد اما دنیا بداند با کشوری بی‌اراده ای روبرو نیست بلکه با مردمی متمدن و تاریخ ساز روبرو است و نمی‌شود که توافقی صورت گیرد و بعد یک طرفه به هم بزنند و بعد تحریم کنند و بگویند بیایید مذاکره کنید.

اروپایی ها باید به آمریکا بگویند از تحریم های ظالمانه دست بردارد

جهانگیری با اشاره به اینکه هیچ تحریمی طبق برجام نباید وجود داشته باشد، گفت: بازگشت به برجام کار ساده ای است اما اروپایی ها باید به آمریکا بگویند از تحریم های ظالمانه دست بردارد.

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: آقای حسینی و همکارانش فرهنگیان را در جریان شرایط بودجه ای قرار دهند و یک سوم بودجه ما اکنون از نفت است و دنیا می‌خواهد این درآمد را به صفر برساند.

وی افزود: مسئولان آموزش و پرورش شرایط اقتصادی و بودجه‌ای کشور را بیان کنند و فرهنگیان را در جریان شرایط دولت قرار دهند فرهنگیان می‌توانند به ما کمک کنند و مشورت دهند ما در بودجه ۴۴۰ هزار میلیارد تومانی که مجلس برای سال ۱۳۹۸ تصویب کرد ۱۵۰ هزار میلیارد تومان چیزی حدود یک سوم درآمد نفت است و دشمنان ایستاده اند که این درآمد را به صفر برسانند این کار تا حدودی در بودجه ما تأثیر می‌گذارد اما دولت آنچه در توان داشته برای آموزش و پرورش گذاشته است و دشمنان موفق نخواهند شد که صادرات نفت ما را به صفر برسانند.

این مقام مسئول تصریح کرد: هدف در سال ۹۸ صرفه جویی در هزینه هاست. بودجه مصوب ۶۰ هزار میلیارد کم می شود و این موضوع برای همه دستگاه ها اثرگذار است که امیدواریم در آموزش و پرورش تاثیرگذاری آن کمتر باشد.

جهانگیری بیان کرد: کارکرد مهم دیگر آموزش و پرورش به سوال رئیس جمهور مبنی بر مهارت آموزی بر می‌گردد که فارغ التحصیل آموزش و پرورش و دانشگاه ما بعد از دانش آموختگی باید قادر به انجام مهارت باشد و برای تعالی نبردی انسانی ضرورت دارد.

وی افزود: راه اصلاح جامعه درست کردن مسیر نقد است و باید کاری کنیم تفکر انتقادی در جامعه توسعه بیاید و توانایی مقابله با هیجانات باید مورد توجه قرار گیرد، گاهی در شرایط حساس هیجانات با آسیب همراه می شود، مهارت هم زیستی با دیگران را باید بیاموزیم.

آموزش و پرورش باید تحلیلی از تحولات در کسب و کار داشته باشد

جهانگیری با تاکید بر مهارت کسب و کار تصریح کرد: آموزش و پرورش باید تحلیلی از تحولات در کسب و کار داشته باشد و متناسب با آن فعالیت کند، اقتصاد دنیا به سمت اقتصاد دیجیتالی حرکت می‌کند و کارآفرین موفق فعلی متکی به مغزش است، آینده فناوری های نو به سمت فناوری اطلاعات است.

وی بیان کرد: به عنوان کسی که هشت سال وزیر صنعت بودم، هفته گذشته با کار آفرینان در عرصه کسب و کارهای نو جلسه داشتم که کاملا شرایطی متفاوتی با سایر جلسات بودم و با سرمایه های اندک کار شروع کردند و اکنون از پنج تا بیش از ۱۰۰۰ نفر ایجاد اشتغال داشتند.

معاون اول رئیس جمهور خطاب به دانش آموزان گفت: انجام چنین کسب و کاری برای شما بعد از فارغ التحصیلی از مدرسه میسر است، البته شورای عالی کسب و کار مهارتی تشکیل دادیم و وزرای علوم و آموزش و پرورش عضو آن هستند و از همه دستگاه های کشور برای انجام بهتر کسب و کار کمک می گیریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۵ تير ۱۳۹۸
دنیا نمی خواهد فروش نفت ایران به صفر برسد
بلکه فقط آمریکا می خواهد .
بهنام
۱۴:۰۶ ۲۵ تير ۱۳۹۸
دنیا می خواهد صادرات نفت ما صفر شود؟
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۵ تير ۱۳۹۸
عجب
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۵ تير ۱۳۹۸
تورخداااااااااااااااقیمت مصالح ساختمانی سیمان اجر و میلگرد را کاهش دهید بتونیم یک خونه کوچیک واسه زن و بچم بسازم
حسین
۱۱:۱۳ ۲۵ تير ۱۳۹۸
سلام آقای جهانگیری
چه عجب اومدین
چند وقتی از شما خبری نبود؟!
خدمت خانواده سلام برسونید
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۵ تير ۱۳۹۸
همين برجام بيچاره مون کرد
سعید لروزان
۱۱:۰۹ ۲۵ تير ۱۳۹۸
بله ،اصلا ملت بدهکار هستند به این دولت
کار بزرگی انجام دادند ، با قدرتهای بزرگ گفتگو کردند ، اگر وضع اقتصاد به اینصورت است مقصر تحریم است نه مدیریت