وی ادامه داد: اگر دانشجوها با دفاع مقدس آشنا شوند، میتوان ناامیدی را از دل جامعه از بین برد زیرا پزشکان و پیراپزشکان ما با دست خالی و بدون امکانات در دفاع مقدس فعالیتهای بزرگی داشتند، در شرایطی که ابزار و تجهیزات پزشکی وجود نداشت.
این مقام مسئول ضمن درخواست ایجاد واحد درسی آشنایی با فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس در دانشگاه های علوم پزشکی گفت: اولین خواهش ما از وزارت بهداشت این است که ۲ واحد درسی اختیاری با عنوان آشنایی با فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس ایجاد شود که درس نامه آن را هم تهیه کردهایم.
صفوی گفت: این ۲ واحد درسی در وزارت علوم به صورت عمومی وجود داشت که اکنون به شکل تخصصی ارائه میشود و خواهش دوم ما این است که در حد توان و مقدورات، وزارت بهداشت به اجرایی شدن مصوبات هیأت امنای مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت کمک کند.
صفوی در حاشیه سومین جلسه هیئت امنای بهداری رزمی که وزارت بهداشت برگزار شد اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرده بود که ۲ واحد درسی در زمینه آشنایی با دفاع مقدس تدوین شود و در وزارت علوم و بهداشت متناسب با شرایط وزارت علوم و بهداشت تدوین شود.
وی ادامه داد: امروز با تصویب وزیر بهداشت این درس به صورت تخصصی از نظر محتوا متناسب با رشتههای علوم پزشکی به چارت درسی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی اضافه شود.
سردار صفوی اظهار کرد: همچنین در این جلسه برگزاری اولین کنگره شهدای بهداری رزمی به تصویب رسید و پزشکانی که در کنار حماسه دفاع مقدس حماسهای در حوزه سلامت آفریدند معرفی شوند.
وی بیان کرد: بیش از ۲۰۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی و ۳۶ هزار فارغ التحصیل داریم و بیش از ۱۳ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی به تدریس دروس میپردازند که درس دفاع مقدس از این پس برای آنها ارائه خواهد شد.
صفوی تصریح کرد: اگر اساتید قدیمی به جوانان زیر ۳۰ سال بگویم که ما با دست خالی در دوران دفاع مقدس پی روز شدیم و حماسه مقاومت را آفریدیم درک میکنند که با همین حماسه مقاومت میتوان در برابر تهدیدها و تحریمهای ظالمانه آمریکا بایستیم و پیروز شویم و از تحریمها عبور کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/