وی اضافه کرد: از این طریق معلوم میشود کالا از کدام مبادی با چه قیمت و ارزی وارد شده و به کدام انبار و از آنجا به کدام شرکت پخش رسیده است و اینگونه زنجیره تولید تا توزیع بطور کامل رصد میشود.
معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: سامانه الکترونیک رصد کالا طراحی شده و به طور پایلوت هم اکنون در استان هرمزگان در حال اجرا است.
قبادی با اشاره به اینکه سامانه الکترونیک رصد کالا زیر سامانه جامع تجارت است، یادآور شد: در مرحله بعد به دنبال این هستیم که این سامانه به صورت اپلیکیشن در اختیار مردم قرار داده شود با این کار مردم میتوانند از طریق تلفنهای همراه خود از قیمت چندین قلم کالایی که در این سامانه وارد میشود، اطلاع پیدا کنند.
معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: سامانه جامع تجارت ۶۰ تا ۷۰ درصد در مراحل نهایی شدن است البته برخی دستگاهها همکاری نکردند که قرار شده تا مهلت مقرر همگی به این سامانه بپیوندند.
سامانه جامع تجارت یک درگاه واحد است که سامانههای بیش از ۳۰ دستگاه دیگر کشور به آن متصل شده و با تکمیل اتصال گمرک به آن تحقق ۱۰۰ درصدی خواهد یافت.
سامانه جامع تجارت ایران هفتم مهر پارسال با حضور محمد شریعتمداری وزیر وقت صنعت معدن و تجارت و محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شد.
شناسایی شبکه توزیع کالا در کشور، امکان شناسایی کانالهای غیر مجاز توزیع کالا و حمایت از شرکتهایی که در چارچوب قانون فعالیت میکنند، اهداف اصلی راه اندازی سامانه مدیریت توزیع کالا را تشکیل میدهند.
انتهای پیام/ز