معاون اول قوه قضائیه گفت: در طول تاریخ افرادی بودند که از امام زمان خود پیشی گرفتند و یا عقب ماندند که هر دو گروه زیان کار هستند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای تاکید کرد: در جامعه افرادی مخل امنیت عمومی هستند و خاطر مردم را ناراحت میکنند؛ با این گروه باید به گونهای برخورد شود که در عین اینکه جنبه برخوردی داشته باشد، جنبه تربیتی هم داشته باشد.
وی ادامه داد: مهم این است که در زمان برخورد با مجرمان به گونهای رفتار کنیم که آنها تربیت هم شوند.
محسنی اژهای بیان کرد: یکی از الطاف خدا توبه است و خداوند برما منت میگذارد و توبه ما را میپذیرد و ما مسئولان در کنار زندگی نظارتی و امنیتی باید باب بازگشت برای مجرمان را باز بگذاریم.
معاون اول قوه قضائیه گفت: امروز جنگ اقتصادی دشمن تمام عیار است و قصد دارد صبر انقلابی مردم را تمام کند و تشنج اجتماعی را بیندازد و ما در این شرایط نیازمند تولیدو حمایت از سرمایه گذاری هستیم.
وی با بیان اینکه در شرایطی که باید از تولید حمایت کنیم، ممکن است با فساد هم مواجه شویم، تصریح کرد: باید به گونهای مسائل را مدیریت کنیم که هم سرمایهگذاری داشته باشیم و هم کار کنیم و هم مفسدان بترسند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای اظهار کرد: یکی از استانهای موفق در این زمینه استان آذربایجان شرقی است.
معاون اول قوه قضائیه گفت: شوراهای حل اختلاف باید باری از دوش مردم کم کنند و به سمت صلح و سازش بروند و باید در شوراهای حل اختلاف از همه ظرفیت مردمی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف به وجود آمدند تا بین مردم صلح و سازش ایجاد کنند، گفت: باید کاری کنیم که با هزینه کم باری از دوش دستگاه قضایی کم کنیم، نه اینکه باری به دوش قوه قضائیه اضافه شود.
معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: در حال حاضر در دستگاه قضایی ۴۰ هزار نیروی انسانی داریم که با اضافه شدن شورای حل اختلاف به ۷۰ هزار نفر میرسیم و این خلاف سیاستهای کلی ابلاغی است.
محسنی اژه ای افزود: عناوین مجرمانه مانند دعواها، ضرب و شتم و توهین که در صدر جرائم قرار دارد را میتوان با صلح و سازش حل کرد.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه زمان قانون شوراهای حل اختلاف به اتمام رسیده است، گفت: مجلس برای ادامه کار شوراهای حل اختلاف مهلت کوتاهی داده است که باید در این زمان لایحهی را آماده و تقدیم مجلس کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در شوراهای حل اختلاف باید کمتر به سمت حکم دادن برویم و بیشتر روی صلح و سازش تمرکز کنیم.
حجت الاسلام و االمسلمین محسنی اژهای ادامه داد: جلسه امروز برای تودیع و معارفه دو مدیر برگزار شده است و احمدی میانجی یکی از مدیران وقت شناس، منظم و دارای ایده است.
وی گفت: ساماندهی شوراهای حل اختلاف یکی از کارهای مهم در زمان مدیریت احمدی میانجی در شوراهای حل اختلاف بود و وی توانست انضباط خوبی در شوراهای حل اختلاف ایجاد کنند و در امر آموزش نیز موفق بودند.
وی بیان کرد: مظفری رئیس جدید شوراهای حل اختلاف که قبل از این مسئولیت دادگستری کل استان آذربایجان شرقی را برعهده داشتند فردی خیرخواه و متعهد و جزء مدیران موفق هستند.
انتهای پیام/