مواد لازم برای تهیه مربا توت سفید:
توت سفید ۱ کیلو
وانیل (هل) نصف قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزیین
شکر سه لیوان (دسته دار فرانسه)
آب یک لیوان
آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا توت سفید:
مربای توت را باید از توتهای درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توتها داخل مربا له نشود به خاطر همین وقتی توت سفید را تهیه کردید رسیدهها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارید.
توتها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لا به لای آنها مانند توت فرنگی، شکر بریزید؛ و یک شب اجازه بدهید تا در یخچال بماند و آب آن پس بدهد.
قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توتها را زیر و رو کنید تا شکر به همه جای توتها برسد روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعلهی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاید.
حین پخت کف روی توتها را بردارید در این موقع هل را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا توتها کاملا پخته و جا افتاده شود وقتی شهد مربا کاملا قوام آمد و آماده شد آب لیموترش را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و یک روز داخل همان ظرف بگذارید بماند بعد داخل ظرفی که میخواهید مربا را نگهداری کنید بریزید و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی میتوانید داخل فریزر نگهداری کنید.
اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده میکنید بعد از خاموش کردن شعله، وانیل را به آن اضافه کنید.
منبع: عصرایران
انتهای پیام/