وی در ادامه و در پاسخ به پرسش که استاندارد خودروهای داخلی چه زمانی تعیین و تکلیف می شود، اظهار کرد: طبق مصوبه شورای عالی استاندارد، سازمان ملی استاندارد باید گزارش اقدامات خودروسازان و برنامه های وزارت صمت را جمع آوری و به شورا که ریاست آن بر عهده جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری است، تحویل دهد تا پس از تشکیل جلسه، جزئیات آن به اطلاع عموم برسد.
پیروزبخت ادامه داد: نتیجه گزارش ها به رییس شورا ارائه داده می شود که در پی آن می توان سرنوشت خودروسازان و خط تولید آنها اطلاع رسانی شود.
بیشتر بخوانید: بررسی گلایههای مردم از دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا
رییس سازمان ملی استاندارد در خصوص اینکه چه تعداد خودرو از چرخه تولید خارج میشود، تصریح کرد: در حال حاضر برآورد کلی از این موضوع صورت نگرفته است، اما بطور مثال اگر از هر خودرو چندین مدل وجود داشته باشد، همانند مدل های مختلف پراید، پژو و ... که پس از تصمیم گیری در شورای عالی استاندارد تکلیف توقف خط تولید و یا اصلاح و ارتقا آن صورت می گیرد.
بر اساس این گزارش استانداردهای ۸۵ گانه خودرو از طرف سازمان ملی استاندارد در جهت بهبود کیفیت خودروهای تولیدی مطرح شده که قرار است تعداد استانداردهای خودرو افزایش یافته و به ۸۵ مورد برسد.
گفتنی است،براساس این سیاست تعداد استانداردها باید در دی سال ۹۶ از ۵۵ به ۶۱ مورد افزایش مییافت و در مرحله بعد یعنی در تیر ماه ۹۷ دو مورد دیگر به استانداردها اضافه میشد.
انتهای پیام/