این آزمایشها شامل خودروهایی که برای شرایط مبارزه فوری بکار میروند، نمیشود. این خودروها به منظور نشان دادن فناوریهای جدید که ممکن است در آینده بکار رود، و نیز نحوه استفاده سربازان از آنها در میدانهای مبارزه، آزمایش میشوند.
خودروهای زرهی رباتیک با دستگاه کنترل از راه دور موسوم به امای تی-دی کنترل میشوند. آزمایش خودروهای رباتیک زرهی جدید در سه مرحله مختلف صورت میگیرد. اولین مرحله این آزمایش ماه مارس آینده در کلرادو اجرا میشود. مرحله دوم این آزمایش در میسال ۲۰۲۱ در سطح وسیعتری نسبت به مرحله اول اجرا میشود. مرحله سوم آزمایش خودروهای زرهی رباتیک نیز در سال ۲۰۲۳ اجرایی خواهد شد.
بنا به گفته یک مقام ارتش آمریکا، این خودروها آزادی عمل بیشتری را در مانورهای هوایی و زمینی فراهم میآورد و در عین حال سربازان را از میدان مبارزه دور نگه میدارند. ارتش آمریکا سالهاست به منظور استفاده کمتر از نیروی پیاده نظام در میدانهای مبارزه، حفظ امنیت سربازان و محدود کردن استقرار آنها در شرایط خطرناک به دنبال توسعه خودروهای رباتیک زرهی بوده است.
استفاده از مجموعههای عملیاتی کنترل از راه دور به سال ۲۰۰۴ و جنگ عراق باز میگردد. این مجموعهها به سربازان داخل تانکها این اجازه را میدهد تا از داخل خودروی زرهیشان خمپاره یا گلولهای را به صورت امن به هدف شلیک کنند بدون آنکه خودشان در معرض خطر باشند. به عبارت دیگر، با استفاده از این مجموعهها سرباز لازم نیست سر خود را از خودروی زرهی بیرون بیاورد تا هدف را ببینند و شلیک کند بلکه دوربینها و مسافتسنجها در داخل دستگاه کنترل از راه دور کار دیدهبانی و تعیین هدف را انجام میدهد، اما با این وجود، جان سرباز داخل خودروی زرهی میتواند با مین یا شلیک دشمن گرفته شود.
انتهای پیام/