سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماجرای نامادری‌ در فوتبال بانوان/ مدیریت عصر حجری در قرن بیست و یک

فوتبال بانوان کشورمان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند تا به نابودی کشیده نشود، اما در این میان جای خالی یک مادر دلسوز به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  در سال‌های اخیر فوتبال بانوان ایران پس از گذر از فراز و نشیب‌های زیادی جایگاه خودش را میان رسانه‌ها و مردم کشورمان پیدا کرده است. سال گذشته دختران تیم ملی فوتسال ما در اوج قله‌ی آسیا قرار گرفتند و جام قهرمانی را با افتخار بالای سرهایشان بردند تا تمام تفکرات اشتباهی را که در خصوص این رشته ورزشی بانوان وجود داشت از میان بردارند. این روز ها نوع مدیریت در فوتبال و فوتسال بانوان برخی جوانان  و علاقه مندان به این رشته ها را دلسرد کرده و با وجود سختی هایی که در این راه کشیده اند،امیدی به پیشرفت و موفقیت با این روش مدیریتی  موجود ندارند.

همیشه موفقیت هر جامعه و هر گروهی در گرو وجود یک رهبر کارآمد و دلسوز است چیزی که امروز جای خالی اش در فوتبال بانوان ما به چشم می‌خورد. دختران ما نیاز به مادری دارند که در اوج آگاهی و دانش، با تمام اقتدارش در برابر مشکلات می‌ایستد، کمر خم نمی‌کند و با تمام توانش از حقوق و جایگاه دختران  فوتبال  و فوتسال حمایت می‌کند.

خیانتی که با ورود آقایان به فوتبال بانوان رخ داد

 در فوتبال بانوان مربیان و بازیکنان و حتی مشاوران کاربلدی وجود دارند که می توانند  این رشته  را به هدفش برسانند و استفاده از مشاوران آقا در کنار بانوان فقط بی انگیزگی را به مربیان و مشاوران خانم تزریق می کند و عایدی هم برای بانوان نخواهد داشت.

کمیته بانوان فدراسیون فوتبال امروز در انتظار مادری است که قدر داشته هایش را بداند نه اینکه به دنبال مشاوران عاریه ای باشد که در اینصورت باید قید اعتماد به نفس بانوان برای پیشرفت در این رشته  را زد.

نایب رئیس بانوان چرا با باشگاه ها وارد مذاکره نمی شود؟

سوال اینجا است که افرادی که امروز ریاست فوتبال بانوان را برعهده دارند چقدر برای پیشرفت آن حاضر شدند پای میز مذاکره با مدیران باشگاه‌های فوتبال آقایان شوند تا این تیم‌ها در بخش بانوان فعالیت هایشان را شروع کنند. چقدر برنامه ریزی برای درآمد زایی در بخش بانوان و جا انداختن این رشته میان دختران جامعه انجام شده و یا همت این نامادری‌ها چه قدر بوده است که بتوانند بودجه‌ای را از درآمد بالای فوتبال آقایان به بخش بانوان عرضه کنند؟

متاسفانه مدیریت فوتبال بانوان  در دوران مدیریتش عملکرد مناسبی در راه پیشرفت بانوان نداشته است، او با استفاده از سرمربی یک تیم باشگاهی  به عنوان سرمربی و کمک مربی تیم ملی کشورمان یک اقدم عجیب را انجام داد که در هیچ جای دنیا این موضوع را نمی توان دید.  زیر آفتاب گرما تابستان و سرمای زمستان در زمین‌های متروکه چمن مدام تمرین می‌کنند برای رفتن به تیم ملی به دلیل وجود یکسری روابط و زد و بند‌هایی که این مربیان باشگاهی در تیم ملی ایجاد کرده اند، پایمال شود.

باشگاه‌هایی که در بخش فوتبال و فوتسال بانوان ما تیم داری می‌کنند به دلیل مشکلات مالی در حال انحلال هستند، اما مادری نیست که با دلسوزی‌های خالصانه اش از تیم‌های باشگاهی آقایان که درآمد‌های نجومی دارند بخواهد به داد دختران باانگیزه مملکتشان برسد.

دباغی: از وضعیت حاضر به هیچ وجه راضی نیستیم

هاجر دباغی ملی پوش فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: از وضعیت حال حاضر فوتبال بانوان راضی نیستم، ما نباید به این جایگاهی که در آن قرار داریم قانع شویم، امکاناتی که در اختیار ما قرار می‌دهند باید بیشتر شود، باشگاهی مانند تراکتور سازی که این قدر بودجه بالایی دارد چرا نباید در بخش بانوان تیم داری کند. فوتبالیست‌های خانم زیادی هستند که به خاطر چنین مسائلی و ندیدن آینده‌ای در فوتبال بانوان انصراف می‌دهند وقتی ما می‌بیینیم بهترین‌ها و بزرگان فوتبال ما نهایت ثروتشان یک ماشین ۲۰۶ است دیگر امید و انگیزه‌ای برای ما نمی‌ماند، موضوع اصلی این است که ما نتایج زحماتمان را نمی‌بینیم.


بیشتر بخوانید:

ناظمی: طبق قانون با متخلفان مسابقه ذوب آهن و شهرداری سیرجان برخورد می‌کنیم

خراسانی: سیرجانی‌ها زمین فوتبال را با رینگ کشتی اشتباه گرفته بودند

قرار دستور موقت برای بازیکنان فوتبال بانوان


انتهای پیام/

آخرین اخبار از فوتبال بانوان ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۵ تير ۱۳۹۸
بعنوان یه زن زنو چه به این کارا
ناشناس
۱۱:۰۹ ۲۵ تير ۱۳۹۸
نتایج شما برای اونا سود میلیاردی نداره
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۵ تير ۱۳۹۸
عجب