سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هر چه سریعتر تدبیری برای مشکل دست‌فروشان شود

آل‌هاشم تاکید کرد: بایستی هرچه سریع‌تر تدبیری صورت گیرد تا این مشکل حل شود چراکه دست‌فروشان نیز کاسب بوده و از طبقه پایین جامعه هستند .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، امام جمعه تبریز گفت: یک سال پیش در ارتباط با مساله دست‌فروشان تذکری به شهرداری دادم و گفتم که باید برنامه‌ریزی و ساماندهی صورت گیرد اما توجهی نشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه تبریز با اشاره به سناریوهای آمریکا در مواجهه با ایران و راهکارهای مقابله با آن، اظهارداشت: برای تحلیل مواجهه‌ی دولت ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران، باید سیاست‌های آمریکا را در سه سطح «راهبرد کلان بین‌المللی»، «راهبرد کلان منطقه‌ای»، «راهبرد مختص ایران» قرار دهیم.

وی با طرح این سوال که «راهکارهای مقابله با راهبردهای آمریکا چیست؟»، افزود: بهترین راهبرد برای مقابله، حمله به راهبردهای آمریکا است. به‌عنوان مثال اگر عبور از قضیه فلسطین یکی از راهبردهای آمریکا باشد، باید مساله فلسطین جدی‌تر از گذشته فعال و احیا شود.

خطیب جمعه تبریز گفت: راهکار دوم عبارت است از این که می‌توان در قبال راهبرد فشارهای اقتصادی آمریکا، راهکار اصلی ایران هم اقتصادی باشد چراکه با مذاکره وضعیت ایران بهتر نمی‌شود و باید به مساله اقتصادی و به‌خصوص مساله معیشت مردم توجه ویژه‌ای داشت.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگری که وجود دارد واقع‌بینی است. دولت مرتب می‌گوید باید به مردم امید داد، امید خوب است و این سیاست نظام هم می‌باشد اما در کنار آن باید اقدامات عملیاتی موثر نیز صورت گیرد تا مردم بتوانند با رفع مشکلات اقتصادی موجود، در مقابل راهبردهای آمریکا ایستادگی کنند.

آل‌هاشم گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند و ما هم در یکی دوهفته اخیر دیدیم، راهبرد «نه جنگ و نه مذاکره» آن‌ها را تحت فشار قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی در ادامه با بیان اینکه دولت امارات اخیراً خبر از کاهش نظامیان خود در جنگ‌یمن داده است، اظهار کرد: مقامات اماراتی ضمن اعلام این مطلب توضیح دادند که برنامه خروج امارات از یک سال پیش تهیه شده است.

وی افزود: یکی از دلایل تصمیم خروج نظامیان امارتی از یمن این است که حملات پهپادی انصارالله به عربستان و هدف قرار گرفتن فرودگاه‌های سعودی باعث نگرانی امارات شده است و آن‌ها نگرانند این حملات باعث تحت‌الشعاع قرار گرفتن اقتصاد آن‌ها شود.

آل‌هاشم تصریح کرد: مناطق امیر نشین امارات همچون شارجه به‌دلیل فعالیت‌های اقتصادی‌شان از ابتدا علاقه‌ای به درگیری در جنگ یمن نداشتند.

وی ابراز داشت: امارات طی پنجاه ماه گذشته که در جنگ یمن حضور داشته، خسارت‌های سنگینی را متحمل شده بطوریکه در هر سال ۱۶ میلیون دلار خرج موضوع جنگ یمن کرده است.

امام جمعه تبریز در ادامه با یادآوری تذکری که سال گذشته خطاب به مجموعه شهرداری و شخص شهردار داشت، گفت: یک سال گذشته در ارتباط با مساله دست‌فروشان تذکری دادم و گفتم که باید برنامه‌ریزی و ساماندهی صورت گیرد اما توجهی نشد.

وی افزود: من از شهرداری گله‌مند هستم که به این تذکر توجه نکردند. البته هشت ماه مانده به عید نوروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هم تذکری به آقای شهردار دادم مبنی بر اینکه وضعیت دست‌فروشان باید ساماندهی شوند و به تبع آن به بازاریان نیز نباید از این مورد آسیبی وارد شود.
آل‌هاشم تاکید کرد: بایستی هرچه سریع‌تر تدبیری صورت گیرد تا این مشکل حل شود چراکه دست‌فروشان نیز کاسب بوده و از طبقه پایین جامعه هستند در سوی مقابل باید توجه شود که سد معبر و مزاحمتی برای بازاریان ایجاد نشود.

وی همچنین در بیان ویژگی‌های نماینده اصلح، گفت: نمایندگی یک خصیصه ملی است اگرچه نمایندگان از شهرهای مختلف استان‌ها برگزیده می‌شوند اما با وجود ارتباط مستقیم با مردم حوزه انتخابیه‌شان، این افراد نماینده تمام ملت هستند پس نمایندگی اهمیت فراوانی دارد و افراد باید با دقت انتخاب شوند.

آل‌هاشم در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به هفته حجاب و عفاف، افزود: این هفته به مناسبت حادثه مسجد گوهرشاد مشهد که در اعتراض به کشف ححاب صورت گرفت، نامگذاری شده است چراکه به دستور عوامل رضاخان مردم در این مسجد به خاک و خون کشیده شدند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حجاب میوه‌ی عفاف و عفاف ریشه‌ی حجاب است، تاکید کرد: عبرت‌های این حادثه بسیار است و باید یاد شهدای آن حادثه و تمام شهدایی که در مسیر عفاف و پاکدامنی قدم برداشته‌اند را در این هفته گرامی داریم.

امام جمعه تبریز در ادامه با اشاره به لزوم مصرف صحیح انرژی، یادآور شد: از سال ۱۹۹۰ در جهان شدت مصرف انرژی بطور میانگین کاهش یافته اما در ایران از آن دوران تاکنون پنجاه درصد افزایش یافته بطوریکه ایران ۴۰ درصد بیشتر از کشورهای دیگر انرژی مصرف می‌کند.

انتهای پیام/ب

صحبت های نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرق در نماز جمعه تبریز 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.