سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند‌هایی عالی برای درمان هزار و یک درد +۴ خوراکی برای کله‌پا کردن بیماری‌ها

مواد غذایی و ویتامین‌ها مفید‌تر از انواع قرص‌های شیمیایی هستند؛ به کمک برخی از این مواد می‌توان در کوتاه‌ترین زمان، انواع بیماری‌ها را درمان کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، مواد غذایی که هنگام بیماری مصرف می‌کنیم می‌توانند به اندازه داروهایی که پزشکان تجویز می‌کنند موثر باشند و به بهبود هرچه سریع‌تر بیماری‌ها کمک کنند در این مواد غذایی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعددی به کار رفته است که هرکدام از آنها در درمان یک بیماری نقش موثری دارند؛ در اینجا به معرفی برخی مواد غذایی که در درمان بیماری‌ها نقش به سزایی دارند و می‌توانند از داروهای شیمیایی هم بهتر عمل کنند می‌پردازیم.

زنجبیل

زنجبیل از جمله ماده‌های غذایی است که اغلب پزشکان تغذیه آن را به بیماران توصیه می‌کنند زنجبیل دارای خواص گرمی است و می‌تواند در کمترین زمان سرماخوردگی و عطسه‌های پی در پی را درمان کند؛ استفاده از پودر زنجبیل یا دم‌کرده آن برای درمان بیماری سرماخوردگی بسیار مفید است.

عسل

عسل ماده غذایی شیرینی است که در اغلب مواد غذایی می‌تواند آن را به کار برد؛ استفاده از عسل در آب جوش یا چای می‌تواند بیماری سرماخوردگی، عطسه، سردرد و سرفه را درمان کند. بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند تا برای پیشگیری از بیماری سرماخوردگی هر روز صبح یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوش حل کرده و پیش از صبحانه بنوشیم.

آب نمک

آب نمک می‌تواند عفونت‌های بدن را از بین ببرد آب نمک دارای خواص معدنی است که می‌تواند عفونت‌های بدن خصوصا عفونت‌های گلو را درمان کند.

سیر

سیر از آ‌لیسین تشکیل شده است که این ماده غذایی می‌تواند به از بین بردن بسیاری از میکروب‌ و ویروس‌های خطرناک کمک کند؛ سیر دارای خاصیت مقاوم سازی است و مصرف آن می‌تواند بدن شما را در برابر بسیاری از ویروس‌های خطرناک مقاوم سازد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار علمی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.