سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این خانواده‌ها برای ذخیره خون بندناف حتما اقدام کنند

در شرایطی که امکان ذخیره سازی نمونه خون بند ناف نوزاد برای درمان بیماری‌ها فراهم شده، بسیاری از والدین می‌پرسند که به چه خانواده‌هایی توصیه می‌شود این کار را انجام دهند؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی ضرابی مدیرعامل بانک خون رویان درباره اینکه به چه خانواده‌هایی توصیه می‌شود برای ذخیره خون بندناف اقدام کنند؟ اظهار داشت: باید برای ذخیره سازی نمونه خون بند ناف باید تا هفته ۳۶ بارداری اقدام شود.

وی با تاکید بر اینکه حتما باید این کار پیش از زایمان انجام شود، گفت: زمان خون‌گیری از بندناف سه تا ۵ دقیقه حین زایمان است و در غیر این صورت خون لخته می‌شود و دیگر قابل استفاده نیست.

ضرابی گفت: به خانواده‌هایی که در معرض خطر هستند بیشتر توصیه می‌شود که برای ذخیره نمونه خون بندناف اقدام کنند؛ از جمله خانواده‌هایی که در سابقه خانوادگی خود مشکلاتی با منشا خونی از جمله سرطان خون، تالاسمی، کم‌خونی‌های مادرزادی و نقص سیستم ایمنی دارند؛ زیرا بخش قابل توجه‌ای از پیوند‌های انجام شده پیوند خواهر و برادری است که کودکی که به تازگی متولد شده کاملاً با کودک بزرگ‌تر که مشکل داشته هماهنگ بوده و توانسته‌ایم از سلول‌های بنیادی بندناف کودک جدید برای درمان کودک بزرگ‌تر استفاده کنیم.

منبع:فارس
انتهای پیام/

چه خانواده‌هایی برای ذخیره خون بندناف اقدام کنند؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.