سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احتمال طولانی شدن محدودیت‌های صادراتی ژاپن علیه کره جنوبی

در پی بالا گرفتن تنش تجاری میان سئول و توکیو، رئیس‌جمهور کره جنوبی از احتمال طولانی شدن محدودیت‌های صادراتی ژاپن سخن گفت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی، روز چهارشنبه اعلام کرد محدودیت‌های ژاپن بر صادرات تجهیزات کلیدی مورد استفاده در شرکت‌های فن‌آوری این کشور ممکن است طولانی شود و دولت برای کمک به کاهش وابستگی شرکت‌های کره جنوبی به تجهیزات ژاپنی بودجه اختصاصی به این بخش را به میزان چشمگیری افزایش خواهد داد.

 ژاپن هفته گذشته با اشاره به اختلافات با سئول بر سر آن دسته از اتباع کره جنوبی که مجبور به کار برای شرکت‌های ژاپنی در زمان جنگ جهانی دوم شده بودند، اعلام کرد محدودیت‌ها بر صادرات سه نوع از تجهیزات مورد استفاده در صفحه‌های نمایش تلفن همراه و تراشه‌های حافظه را تشدید خواهد کرد.

در همین چارچوب، مون جائه این در نشستی با مدیران اجرایی ۳۰ شرکت کره جنوبی اعلام کرد: به رغم تلاش‌های دیپلماتیک ما برای حل و فصل این مسئله، نمی‌توانیم احتمال طولانی شدن این شرایط را رد کنیم.

وی افزود: شرایط بسیار تاسف‌باری است، اما ما هیچ گزینه‌ای جزء آمادگی برای همه احتمالات نداریم از این رو دولت بودجه اختصاص داده شده به این بخش را به میزان چشمگیری افزایش خواهد داد تا به شرکت‌های کره جنوبی برای تامین این قطعات و تجهیزات در داخل کشور کمک شود.

رئیس جمهور کره جنوبی همچنین اظهارات یک سیاستمدار ژاپنی را  که گفته بود سئول به طور غیرقانونی ماده شیمیایی فلوراید هیدروژن وارداتی از ژاپن را به کره شمالی صادر و تحریم‌ها علیه این کشور را نقض کرده است، رد کرد و آن را بی‌اساس خواند. شایان ذکر است، ماده شیمیایی فلوراید هیدروژن می‌تواند در تولید تسلیحات هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرد. 

مون جائه این گفت: «به هیچ عنوان خوشایند نیست که ژاپن به خاطر اهداف سیاسی تدابیری اتخاذ کند که به اقتصاد ما لطمه بزند و اظهاراتی از جانب این کشور مطرح شود که این تدابیر را به تحریم‌ها بر ضد کره شمالی مرتبط سازد.»

او افزود: ما به دنبال همکاری بین‌المللی هستیم همچنانکه این تدابیر به طور طبیعی تاثیری منفی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: آسیا ، اقتصاد جهان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.