وی با بیان اینکه انتخاب یک حمام تاریخی برای مرکز خلاقیت صنایع دستی کرمانشاه، انتخاب مناسبی است، اضافه کرد: با اتصال هم هنرمندان صنایع دستی استان حتی در دورترین نقاط میخواهیم همه منفعت اقتصادی ببرند.
به گفته ویناچا، نوع تجارت و اقتصادی که صنایع دستی ایجاد میکند مورد توجه است و امروز تنها از جنبه زیبایی به آن نگاه نمیشود.
وی با تاکید براینکه برای راه اندازی سریع این مرکز تلاش میکنیم، گفت: فعالیت هر بخش با تجهیز آن آغاز میشود و فردا، آموزش مجموعه مدیریتی و پرسنل آن آغاز میشود.
در ادامه مدیر دفتر برنامه ریزی یونیدو در تهران اظهار داشت: همه موارد مطرح شده از دغدغههای ما نیز میباشد که پیگیری آن در دستور کار قرار دارد و به دنبال تسریع این پروژه برای راه اندازی هستیم.
لادن دبیر، با بیان اینکه ۲ مورد راه اندازی این مرکز را به تأخیر انداخته، گفت: از زمانی که بودجهای در این عرصه برای ایران آزاد میشود یک تا یک ماه و نیم طول میکشد و این امر برای خانه خلاقیت اتفاق افتاد.
وی از نوسان ارز به عنوان عامل دیگر برای تأخیر در تجهیز این مرکز یاد کرد و ادامه داد: استفاده از داشتهها یکی از شعارهای ما میباشد و برای کارگاهها عملی برنامه ریزی میکنیم و از استانداری و میراث فرهنگی میخواهیم تا مشخص کنند کدام رشتههای هنری و صنایع دستی مدنظر است چراکه میخواهیم بر روی آن بیشتر کار کنیم و اگر زودتر این رشتههای صنایع دستی مشخص شود، کار تسریع مییابد.
انتهای پیام/ز