سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قیمت بالای انسولین در آمریکا بیماران دیابتی را راهی کانادا کرده است

افزایش بهای انسولین در آمریکا باعث شده تا کاروان‌های بیماران دیابتی برای تامین داروی مورد نیاز خود با بهای کمتر، با اتوبوس مسیر طولانی تا شهر‌های مرزی کانادا را طی کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه سی بی اس، افزایش دوباره قیمت داروی دیابت در آمریکا باعث شده است یک چهارم مبتلایان با سهمیه بندی دارو مواجه شوند و عده‌ای نیز برای تهیه دارو به کانادا سفر کنند.

بهای بالای انسولین در سراسر آمریکا بسیاری از خانواده‌هایی را که بیماران مبتلا به دیابت نوع یک دارند را مجبور کرده تا برای خرید دارو به کانادا سفر کنند.

در بازه زمانی سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ بهای انسولین در سراسر آمریکا تقریبا دو برابر شده است. به همین منظور برخی از بیماران و خانواده‌های آن‌ها برای تهیه دارو مسیر ۸۱۷ مایلی از مینیاپولیس تا اونتاریو را با اتوبوس می‌پیمایند تا داروی مورد نظر خود را از همسایه شمالی تهیه کنند.

یکی از بیماران در این باره به سی بی اس نیوز گفت: برای ما [بیماران دیابتی] انسولین همانند اکسیژن است. ما به آن نیاز داریم. باید در ماه سه آمپول انسولین تزریق کنم که حتی با بیمه هزینه آن بیش از ۷۰۰ دلار در ماه می‌شود.

وی افزود: کمبود این دارو و همین که داروی خود را در یخچال نداری باعث اضطراب مضاعف ما می‌شود.

یک بیمار دیگر درباره بهای انسولین در آمریکا گفت: یک آمپول انسولین در آمریکا بهایی بالغ بر ۳۴۰ دلار دارد. این در حالی است که بهای آن در فاصله ۸۰۰ مایلی در کانادا از ۳۰ دلار فراتر نمی‌رود.

فرد دیگری که برای خرید داروی دیابت راهی کانادا شده است می‌گوید ۲۴۳ دلار برای خرید دارو در کانادا پرداخت کرده، در حالی که قیمت این بسته در آمریکا به ۳۰۶۰ دلار می‌رسد.

افزایش بهای انسولین در آمریکا باعث شده تا کاروان‌های بیماران دیابتی برای تامین داروی مورد نیاز خود با بهای کمتر با اتوبوس مسیر طولانی تا شهر‌های مرزی کانادا را طی کنند. انسولین در کانادا بسیار ارزانتر از آمریکاست، زیرا در این کشور طرح بهداشت عمومی اجرا می‌شود و دولت ضمن مذاکره با شرکت‌های داروسازی، قیمت گذاری دارو را برعهده دارد. این در حالی است که در آمریکا شرکت‌های داروسازی با شرکت‌ها بیمه وارد مذاکره می‌شوند و بهای داروی بیمه شده و بیمه نشده را تعیین می‌کنند.

تقریبا ۷.۵ میلیون آمریکایی به انسولین نیاز دارند تا زنده بمانند. این دارو عمدتا توسط سه شرکت در این کشور عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۴۹ ۱۸ تير ۱۳۹۸
كاناداييا براي چي به آمريكاييا داروي سوبسيدي كه مال خود كانادايياس ميدن كه برا بقيه دارها پول كم بيارن
مگه كانادا مسئول مريضي آمريكايياس
هر كشوري فقط مسئول مريضي مردم خودشه
اگه آمريكاييا ناراحتن مهاجرت كنن كانادا