وی بیان کرد: لایروبی کانال ورودی این بندر تا دوماه آینده اجرا میشود و عمق این کانال از سه و نیم متر به چهار متر افزایش مییابد.
سرپرست اداره بندر و دریانوردی گناوه ادامه داد: از ۶۰۰ فروند موتور لنج حاضر در گناوه اکنون۴۲۰ فروند موتور لنج فعال هستند و یکی از مواردی که ایمنی موتور لنجها را به خطر انداخته وجود ۸۰ موتور لنج غیر فعال و نیمه مغروقی است که در صدد هستیم آنها را از خور خارج کنیم تا مشکل تردد شناورها حل شود.
بهادری همچنین گفت: در سه ماه امسال، دو هزار و ۶۵۵ تن کالا از بندر گناوه صادر شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹۴ درصد بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه در سه ماه امسال، ۴۳ هزار و ۴۷ تن کالا در بندر گناوه تخلیه شده است، بیان کرد: در مجموع در این مدت ۴۵ هزار و ۷۰۲ تن کالا در بندر گناوه تخلیه و بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۳ درصد کاهش داشته است.
سرپرست اداره بندر و دریانوردی گناوه با اشاره به تلاش برای افزایش ایمنی تردد گردشگران، گفت: تا دو – سه ماه آینده یک اسکله شناور با اعتبار ۱۷ میلیارد ریال که دو سکوی پهلوگیری دارد، در بندر گناوه نصب میشود که ایمنی رفت و آمد گردشگران را بهبود میدهد.
بهادری با بیان اینکه در سه ماه امسال ۲۷ هزار مسافر بین گناوه و خارگ جا به جا شدهاند، افزود: تعداد مسافران نسبت به زمان مشابه پارسال هشت درصد کاهش داشته که یکی از عوامل اصلی آن شرایط جوی در سه ماه اول سال بوده است.
وی یادآور شد: ساخت اسکله بندر گناوه به طول ۲۷۰ متر سال ۱۳۶۹ شروع شد و سال ۱۳۸۴ به بهره برداری رسید که ۴۰ متر این اسکله مسافری است.
سرپرست اداره بنادر و دریانوردی گناوه تصریح کرد: طول کانال دسترسی این بندر هم حدود سه کیلومتر، مساحت اراضی پسکرانه ۳۸ هکتار، مساحت انبارهای سرپوشیده ۵۸۸۷ مترمربع و مساحت انبارهای روباز ۳۵ هزار و ۵۳۵ مترمربع است، بنابراین بندر گناوه از نظر پسکرانه و انبار، به اندازه کافی جا دارد.
انتهای پیام/م