سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری خاموش که جان به لبتان می‌کند +شایع‌ترین علل ابتلا به نارسایی کلیه

متخصص کلیه گفت: اگر نارسایی کلیه در مراحل اولیه کشف شود می‌توان با دارو و رژیم غذایی سرعت پیشرف آن را کم کرد.

فتوحی متخصص نارسایی کلیه و مجاری ادراری در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره نارسایی کلیه اظهار کرد: این اختلال یک بیماری خاموش و کشنده است که با کاهش شدید عملکرد کلیه رخ می‌دهد، از آنجایی که کلیه نقشی مهم در دفع مواد زائد و تعادل آب و الکترولیت‌های بدن دارد، این بیماری با عوارضی خطرناک برای بدن همراه خواهد بود.

وی با اشاره به دیابت و فشارخون به عنوان شایع‌ترین علل ابتلا به نارسایی کلیه درباره علائم این بیماری گفت: نشانه های نارسایی کلیه مانند کاهش شدید ادرار، تجمع اوره، افزایش حجم برون سلولی و اِدِم است که از نقص در پرفیوژن خون (خونرسانی به کلیه‌)، آسیب به پارانشیم (بافت) کلیه (انسداد مسیر ادراری) ناشی می‌شود.


بیشتر بخوانید: هر آنچه نیاز است درباره دیابت بدانید +اصلی‌ترین عامل ابتلا


متخصص کلیه ادامه داد: سنگ، بیماری پوستی، مسمومیت دارویی، مصرف زیاد آنتی بیوتیک، از دست دادن آب بدن و خونریزی شدید ممکن است از علل نارسایی کلیوی باشند.

فتوحی درباره درمان نارسایی کلیه بیان کرد: برای تشخص و درمان عفونت کلیه به پزشک مراجعه کرده و کمتر از روش‌های درمان های گیاهی استفاده کنید، علاوه بر این موضوع افزایش مصرف مایعات به کاهش علائم بیماری منجر شده و سبب بهبود روند درمان می‌شود، همچنین کمک خواهد کرد باکتری، مواد زائد و محصولات سمی از کلیه پاک‌ شده و این عضو حیاتی پاک و سالم بماند.


بیشتر بخوانید: سرطان پانکراس در کمین چه کسانی است؟ +اقدامات درمانی اولیه


متخصص کلیه اظهار کرد: اگر نارسایی کلیه در مراحل اولیه کشف شود می توان با دارو و رژیم غذایی سرعت پیشرف آن را کم کرد. افراد مبتلا به نارسایی کلیه باید به رژیم غذایی خود بسیار توجه کنند و حداقل هشت تا۱۰ لیوان آب در روز بنوشند.

وی در ادامه متذکر شد: به دلیل کم اشتهایی مبتلایان به این نوع بیماری، بهتر است تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهند و در وعده‌های غذایی خود مصرف نمک، قند و شکر را محدود کنند، با توجه به اینکه حبوبات مانند نخود، عدس و لوبیا دارای پتاسیم زیادی هستند، مصرف آنها را محدود کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.