سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ بیماری که با نوشیدن چای بعد از غذا به سراغتان می‌آید

در این مطلب به ۷ بیماری و عارضه نوشیدن چای بعد از غذا اشاره شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف چای پس از صرف وعده‌های غذایی می‌تواند مضرات بسیار زیادی را برای سلامتی شما به‌همراه داشته باشد؛ برخی از عوارض نوشیدن چای بعد از غذا عبارتند از:

ــ ناراحتی قلبی و کلیوی

ــ یبوست

ــ کم‌خونی و فقر آهن

ــ خار پاشنه

ــ ریزش مو

ــ چربی خون

ــ ساییدگی استخوان و آرتروز.

لازم به یادآوریست، گذشته از مفید یا مضر بودن مصرف چای، نوشیدن روزانه، مستمر و مداوم چای باعث وابستگی و اعتیاد به این نوشیدنی می‌شود که خود این امر به‌تن‌هایی عوارض متعددی را در درازمدت برای ما ایجاد خواهد کرد.

از سوی دیگر وابستگی به مصرف صرفاً چای سیاه از میان صد‌ها نوع چای مفید و پرخاصیت ایرانی و خود را مقید کردن به نوشیدن چند لیوان از چای سیاه به‌صورت روزانه، مساوی با محروم شدن ما از امکان سوق یافتن به مصرف سایر دم‌نوش‌ها و چای‌های مختلف (بهارنارنج، بادرنجبویه، دارچین، گل گاوزبان، کاکوتی و...) است که این امر نیز به هیچ عنوان مطلوب نیست.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

"نوشیدن چای بعد از غذا" شما را به این ۷ بیماری و عارضه مبتلا می‌کند

برچسب ها: طب سنتی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.