وی گفت: در چند ماه گذشته به دلیل کاهش تولید و کمبود روغن موتور، بازار سیاه ایجاد شده و همین موضوع برای کامیونداران درد سرساز شده است.
کریمی با اشاره به اینکه برخی از مواد افزودنی و مکمل روغنها به دلیل تحریمها در بازار کاهش یافته است، گفت: با این وجود امکان تولید روغن موتور برای تولید کنندگان داخلی وجود دارد، ولی به دلیل آنکه قیمت روغن موتور افزایش یافته است هماکنون در بازار با مشکل کمبود روبرو شدهایم و برخی از کامیونداران علاوه بر معضل لاستیک با مشکل روغن موتور هم درگیر هستند.
وی با اشاره به اعلام مسئولان سازمان راهداری مبنی بر توزیع روغن موتور و لاستیک در بنادر گفت: این نوع اقدامات تنها در چند روز انجام شد و ادامه دار نبود.
بیشتر بخوانید: هیچ کمبودی در تولید لاستیک نداریم/ سیستم توزیع روغن موتور اصلاح شد
دبیر انجمن صنفی کامیونداران کشور افزود: تخصیص لاستیکهای تشویقی جهت ترغیب کامیونداران به جابجایی بار در بندر امام خمینی (ره) امکان پذیر نیست. کامیونداران چندین حلقه لاستیک از دولت بدهکار هستند و میزان تردد این کامیونها در برخی از پایانهها از مرز ۳۰ تا ۴۰ هزار کیلومتر هم گذشته است بنابراین مسئولان باید با مدیریت و برنامهریزی مناسب، روغن موتور و لاستیک کامیونداران را توزیع کنند.
وی اظهار کرد: در گذشته به ازای هر ۳۰ هزار کیلومتر یک حلقه لاستیک با نرخ مصوب تخصیص داده میشد، اما هماکنون به ازای هر ۲۰ هزار کیلومتر دو حلقه لاستیک تخصیص داده میشود بنابراین باید در سیستم توزیع دلالان و واسطه گران را حذف کنند تا بخش عمدهای از مشکلات روغن موتور و لاستیک در این حوزه برطرف شود.
گفتنی است چندی پیش حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده بود که به ازای هر ۲۰ هزار کیلومتر تردد کامیونداران در پایانههای بندر امام خمینی دو حلقه لاستیک با نرخ مصوب تخصیص داده میشود و همچنین به منظور حل مشکل روغن موتور، در پایانهها نمایندگی آنها تاسیس میشود.
انتهای پیام/