سالمندان با مصرف شیر و لبنیات نسبت به پوکی استخوان، ضعف و تحلیل عضلات در امان هستند. به مرور زمان و با افزایش سن، حجم و قدرت عضلات کاهش مییابد. استحکام عضلات یکی از مهمترین نشانههای بدن سالم است. با تضعیف عضلات، اندامهای داخلی بدن و به ویژه استخوانها آسیب پذیر میشوند.
در این مطالعه تاثیر مصرف مواد لبنی در دوران بارداری، شیردهی، نقش آن در تراکم استخوان افراد در سنین مختلف، و تاثیر آن بر اختلال شناختی، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، سندرم متابولیک، انواع سرطان و بیماریهای التهابی مورد بررسی دقیق قرار گرفته و نشان میدهد مواد لبنی با وجود مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز و همچنین خواص ضد التهابی، در پیشگیری از انواع بیماریهای مزمن نقش دارند.
شیر و محصولات لبنی منبع غنی کلسیم، پروتئین، فسفر، پتاسیم، روی، سلنیوم، و انواع ویتامین است، با این حال مصرف این مواد غذایی ارزشمند رو به کاهش است. مصرف مواد لبنی کم چرب به میزان حداقل سه واحد در روز برای تمام سنین توصیه شده است. نتایج این مطالعه در نشریه Nutrition and Dietetics منتشر شده است.
منبع : ایرنا
انتهای پیام/