براساس آمار مربوط به شاخص بردهداری در جهان، بیش از چهل میلیون نفر در شرایط بردهداری زندگی میکنند. هفتاد و یک درصد این افراد زنان هستند. بردهداری تجارتی بسیار پولساز است. براساس آمار منتشر شده از جانب سازمان جهانی کار، سالانه یکصد و پنجاه میلیارد دلار از محل کار بردگان نصیب اربابان این تجارت سیاه میشود.
در حالی این آمار تکان دهنده از شمار بردگان در جهان منتشر میشود که تصور میشود بردهداری پایان یافته است، اما بهرهکشی و استثمار انسانها در دنیای امروز با شکلی جدید به حیات سیاه خود ادامه میدهد.
همچنین روز جمعه شهر بیرمنگام انگلیس با انتشار خبری درباره بردهداری در این کشور، در صدر خبرها قرار گرفت. پلیس انگلیس اعلام کرد موفق شده است بزرگترین باند بردهداری را در این کشور شناسایی و متلاشی کند. با بازداشت ۸ نفر، این شبکه متلاشی شد.
بر اساس اعلام دادستانی انگلیس، این شبکه قاچاق و بردهداری، بیش از ۴۰۰ قربانی را به خدمت گرفته بود و از آنها بهره کشی میکرد.
این افراد در ازای دستمزدی بسیار ناچیز به بردگی اجباری مشغول بودند در حالی که اربابان آنها حدود ۲ میلیون پوند معادل ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار پول به جیب میزدند.
این شبکه قاچاق، قربانیان خود را از میان افراد بیخانمان، مجرمان سابق و معتادان لهستانی انتخاب میکردند و آنها را با وعدههای دروغین به انگلیس میکشاندند و به بردگی میگماردند.
قربانیان در نهایت به جای بهشت خیالی، خود را در وضع زندگی بسیار کثیفی میدیدند که روزانه کمتر از یک دلار به آنها دستمزد داده میشد که فقط زنده بمانند و نمیرند!
انتهای پیام/
فقط نام برده داری ندارد و الا با بیست سال کار قراردادی و عدم محاسبه سنوات و دریافت حقوق کمتر و ندانی که فردایت چه می شود یعنی بردگی