وی بیان کرد: در این طرح، بهورزان خانههای بهداشت و مراقبان پایگاههای سلامت، مادران دارای شرایط را شناسایی و به واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معرفی میکنند.
کرمی با بیان اینکه بیشترین نیاز مادران باردار به پروتئین با دریافت این سبدهای غذایی حمایتی تامین میشود، افزود: آموزش، ارتقای کیفیت مراقبت مادران باردار، شناسایی زودهنگام مادران مبتلا به سوء تغذیه و اجرای موفق طرح توزیع سبد غذایی بنیاد علوی، نفش موثری در بهبود مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه داشته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه سبد غذایی این مرحله شامل ۱۱ قلم مواد غذایی است، اضافه کرد: برنج، ماکارونی، مرغ، روغن، لوبیا چیتی، نخود، لوبیا قرمز، بلغور جو، لپه، عدس و سویا از جمله اقلام این سبد غذایی است.
وی اظهار کرد: این سبدهای غذایی با سهمیه ماهانه و توزیع هر دو ماه یک بار بین مادران باردار بی بضاعت از ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه پس از تولد نوزاد، اهدا میشود.
گفتنی است، طرح توزیع سبد غذایی بنیاد علوی از آذر سال ۸۸ در شهرستان فراشبند آغاز و تاکنون ادامه دارد.
انتهای پیام/ت