وی با بیان اینکه دانش فنی و فن آوری واحدهای صنعتی و تولیدی باید به روز باشد افزود: تا بتوانند تحول و تغییراتی در محصولات، طبق بازارهای داخلی و خارجی داشته باشند و محصول خود را صادر و با دسترسی بیشتری به بازارها به خصوص بازارهای صادراتی به اهداف مورد نظر خود برسند.
متین حمایت دولت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط و هدایت آنها را به سوی صادرات مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: با حمایتهای دولت توانمندیهای این صنایع نیز در تنوع و کیفیت محصولات افزایش یافته و این صنایع نقش مهمی را در اشتغالزایی خواهند داشت.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در ماههای گذشته رونق تولید در استان همدان روند صعودی گرفته است، خاطرنشان کرد: بالا بردن ظرفیت تولید برخی واحدهای تولیدی و صادرات غیرنفتی استان دلیلی بر اقتدار رونق تولید در استان است.
این مسئول ادامه داد: این ۱۱ واحد صنعتی و تولیدی بر اساس معیار و شاخصهای مربوطه به عنوان نمونه انتخاب شدند.
حمیدرضا متین گفت: کشت و صنعت خزل، پایا بسپار، کارگاه صنعتی طراحان، آهن و سیلیس آذرخش، همبرگر محبوب، فاران شیمی، توسعه معدنی و صنعتی صبانور از واحدهای برتر استان هستند.
وی افزود: چینی آگات، قطعه سازان رزن، تیزرو پرش ماماهان، گروه سنگ الیاسی و الماس ماسه هگمتان نیز به عنوان نمونه شناخته شدهاند.
متین اظهار داشت: خوشه صنعتی انگور ملایر به مدیریت رضا نادری و همچنین کنترل گاز اکباتان نیز به تازگی به عنوان واحد برتر ملی معرفی و تجلیل شدهاند که در این آئین از آنها نیز قدردانی میشود.
گفتنی است؛ همدان دارای یک هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی است که ۳۰ هزار نفر در این واحدها مشغول بکار هستند.
انتهای پیام/ج
یک هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان همدان فعال است