سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیشترین میزان نمک دریافتی ایرانی‌ها از چه خوراکی است؟

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور درباره میزان نمک موجود در انواع نان‌ توضیح داد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه نان بربری شورترین نان کشور است،‌ اظهار کرد: بر اساس برنامه ملی پایش انجام شده در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور میزان نمک در نان بربری بیش از سایر نان‌هاست و میزان موارد عدم انطباق نان بربری از نظر مقدار نمک از تمام نان‌های کشور بالاتر است.

وی ضمن اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون،گفت: انستیتو تغذیه برنامه پایش عوامل خطر تغذیه‌ای شامل نمک، قند‌های ساده، چربی و اسید‌های چرب ترانس، اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی کشور برای سیاستگذاری جهت کاهش این عوامل و برای برنامه‌ریزی وزارت بهداشت اجرا و گزارش می‌کند.

حسینی در ادامه گفت: در این راستا بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق موادغذایی در کشور، مربوط به نان است و در بین انواع نان‌ها، نان بربری بیشترین مقدار نمک را داراست؛ البته با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در کشور و بالا بودن مقدار نمک در تولید این نان بیشترین مقدار نمک را از بین موادغذایی نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانی‌ها وارد می‌کند. بر این اساس، کاهش نمک در انوع نان به ویژه لواش و بربری می‌تواند نقش مهمی در کاهش دریافت نمک روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد.

انتهای پیام/

کدام نان شورتر است؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.