سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترسیم چشم‌اندازی برای معضل اعتیاد در خرمشهر

سرپرست فرمانداری خرمشهر از تفاهم با دانشگاه‌های پیام نور خرمشهر برای ترسیم چشم‌اندازی برای معضل اعتیاد در خرمشهر خبر داد.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،کورش مودت سرپرست فرمانداری خرمشهر روز گذشته  در همایش مبارزه با مواد مخدر که در سالن آمفی‌تئاتر شهید چمران دانشگاه علوم و فنون دریایی برگزار شد، گفت: مقرر شده است دانشگاه پیام نور خرمشهر پیگیری باشد تا با استفاده از ظرفیت صاحب‌نظران و دانشگاهیان، چشم‌اندازی برای مبارزه با مواد مخدر در خرمشهر ترسیم شود.

وی، دانشگاه‌ها و نهادهای علمی را در کاهش گرایش به سمت مصرف مواد مخدر تأثیرگذار دانست و بر حمایت از طرح‌های علمی ارائه شده از سوی مراکز دانشگاهی با موضوع اعتیاد تأکید کرد.

سرپرست فرمانداری خرمشهر از بحران هویتی به عنوان مهم‌ترین عامل در گرایش این نسل به سمت سو مصرف مواد مخدر یاد کرد و افزود: دوگانگی ارزشی به‌عنوان عامل ایجاد بحران هویتی به‌ویژه در میان نسل جوان امروز است و اقدامات آمرانه مبارزه با مواد مخدر بدون انجام کارهای فرهنگی بی‌تأثیر است.

مودت  بابیان اینکه مبارزه با مواد مخدر باید هم به‌صورت برخورد آمرانه و هم با انجام کارهای فرهنگی باشد، نقش نهادهای فرهنگی همچون رسانه‌ها، دانشگاه‌ها، آموزش‌وپرورش، اداره ورزش و دیگر نهادها را نقش و رسالتی مهم دانست.

وی به تأثیر سمن‌ها و خیران در مقابله با معضل اعتیاد نیز تأکید کرد و توضیح داد: وجود خانه‌های بهبودی به‌عنوان یک شاخص مثبت شهرستانی محسوب می‌شود و خیران و سمن‌ها می‌توانند با احداث خانه‌های بهبودی به ارتقای شاخص‌های شهرستان کمک کنند.

سرپرست فرمانداری خرمشهر افزود: درگرایش به سمت مصرف مواد مخدر عوامل مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و روانشناسی مؤثر است که با انجام کار علمی می‌توان این عوامل را بهتر شناسایی و به راهکارهای مقابله با آن‌ها دست‌یافت.

مودت در ادامه به هم‌جواری کشور ایران با افغانستان به‌عنوان مهم‌ترین کشور تولیدکننده مواد مخدر در منطقه اشاره کرد و شرایط جغرافیایی را یکی از دلایل جدی بودن تهدید مواد مخدر در کشور دانست.

وی ادامه داد: تولید تریاک در افغانستان ۲۴۷ درصد رشد داشته به‌گونه‌ای که ۸۴ درصد این ماده مخدر در افغانستان تولید می‌شود و هم‌مرز بودن با این کشور تهدید جدی برای ایران تلقی می‌شود.

انتهای پیام/ د

لزوم انجام کار علمی برای مقابله با اعتیاد

برچسب ها: مواد مخدر ، همایش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.