اعلمیآلآقا افزود: رسیدن به دانشگاه هفتم کشور در سال ۱۴۰۴ آرمان دانشگاه در برنامه راهبردی است و در این مسیر، برنامه راهبردی دانشگاه به سمت تعمیق پژوهشهای کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشگاه برای اثرگذاری در جامعه و نقش مرجعیتی دانشگاه پیش میرود و در راستای اهداف تنظیم شده و ترسیم ماموریتهای منطقهای و ملی بایستی با همت جمعی شما عزیزان حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه رازی"دانشگاه سبز" را از شاخصهای مهم در رنکینگ دانشگاهها برشمرد و بیان کرد: در این زمینه با سامانهسپاریها، توفیقاتی در حذف کاغذ و مسائل اینچنینی در بروکراسی اداری داشتیم و فضای سبز مناسبی در دانشگاه رازی ایجاد شده است و سطح فضای سبز دانشگاه از حدود ۱۵ هکتار، امروز به ۷۰ هکتار رسیده است که یک تحول جدّی به شمار میآید.
وی به تلاشهای جدی و توفیقات دانشگاه در زمینه انضباط مالی و اداری اشاره و بیان داشت: در این زمینه با راهاندازی سامانه "سیاق" کار بزرگی در سطح دسترسیها و شفافیتهای مالی صورت گرفته و جا دارد که از زحمات دکتر فتحاللهی تشکر کنم و آثار و برکات این اصلاحات ساختاری را در آینده بیشتر میتوانیم ببینیم.
ضرورت توجه به جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه و اجرای آییننامه هدفمندسازی پایاننامهها از دیگر مسائلی بود که رئیس دانشگاه رازی بدانها اشاره و بیان داشت: آییننامه هدفمندسازی پایاننامهها موجب ارتباط اعضای هیأت علمی با دستگاههای بیرونی میشود.
وی به رشد قابل توجه انجمنهای علمی در دانشگاه رازی اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه توجه خوبی به انجمنهای علمی داشته و از ۴۰ انجمن علمی-دانشجویی به بیش از ۷۰ مورد رسیدیم، انجمنهای علمی در مسیر کمک به مدیران گروه میتوانند بسیار اثرگذار باشند و تقاضای من از مدیران گروههای آموزشی این است که به انجمنهای علمی به عنوان یک همکار تکمیلی حوزه کاری گروه توجه شود.
انتهای پیام/ز