وی گفت:این خانواده از یک کشتارگاه غیرمجاز سطح شهر گوشت و به ویژه دل و جگر خرید کرده بودند و مرحله سرد گوشت (۲۴ بعد از ذبح باید گوشت در یخچال فریزر قرار گیرد تا بیماری احتمالی از بین برود) را رعایت نکردهاند و برای همین مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شدند.
وی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون ۱۵ نفر در استان به تب کریمه کنگو مبتلا و درمان شدهاند، گفت: بیشترین مبتلایان استان به بیماری تب کنگو از شهرستانهای ثلاث باباجانی و جوانرود گزارش شده که علت اصلی آن وجود شمار بی شمار کشتارگاه غیرمجاز کنار جادهای است.
انتهای پیام/ز