وی با اشاره به چگونگی دریافت تسهیلات، تصریح کرد: همه افرادی که پرونده برای دریافت کمک بلاعوض در مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستانها تشکیل دادهاند هم زمان فرم دریافت تسهیلات نیز برای آن افراد تکمیل میشود، بعد از تکمیل پرونده در کمیته تخصصی شهرستانها و کارگروه شهرستانی مصوب و به کارگروه استانی به ریاست معاون استاندار ارجاع داده میشود و بعد از تأیید مطابق پروندهها، فرم خسارت و لیست افراد به بانکهای عامل ارجاع و بعد از آن روند تشکیل پرونده برای دریافت تسهیلات مطابق دستورالعمل وزیران برای پرداخت اقدام میشود.
معاون اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی گلستان بیان کرد: تاکنون ۶۷ پرونده به مبلغ ۴۲ میلیارد ریال پرداخت تسهیلات به بهرهبرداران بخش کشاورزی صورت گرفته است.
جمشیدی با بیان اینکه ضمانت اجرایی در پرونده تسهیلات برای خسارتدیدگان در همه بخشها اعلام شده است، افزود: در بخش کشاورزی به دلیل آنکه براساس سطح زیر کشت و میزان خسارتی که به اراضی وارد شده است تسهیلات ارائه میشود ممکن است در ضمانت اجرایی مشکلی در روند کار پیش آید، چون مبلغ وام گیرنده و خسارتدیده با شخص دیگر متفاوت است.
وی اضافه کرد: افرادی که سطوح خسارت مشابه دارند ممکن است با هم، هماهنگ و به بانک معرفی شوند که این امر موجب تأخیر اندکی در روند کار آنها خواهد شد با این وجود تمام تلاش ما بر این است تا به پروندههای پرداخت تسهیلات سرعت بیشتری ببخشیم.
گفتنی است در سیل اخیر گلستان، بیش از ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان بین ۳۰ درصد تا ۱۰۰ درصد دچار خسارت شدند و ۱۰۰ هزار هکتار اراضی ۱۰۰ درصد از سیل اخیر آسیب دیدند، در حوزه زراعت برای هر یک هکتار زمین آسیبدیده از سیل مبلغ ۲ میلیون تومان، باغها ۵ میلیون تومان، دام سبک تلف شده ۵۰۰ هزار تومان، دام سنگین ۳ میلیون تومان کمک بلاعوض تخصیص داده شد.
منبع فارس
انتهای پیام/م