وی به تشریح این طرح پرداخت و بیان کرد: هدف ازاجرای طرح راهبران شغلی بهره گیری از ظرفیت، تجارب، توان علمی، وعملی کارآفرینان، نخبگان، مراکز اقتصادی پویا و پارکهای فناوری در رشتههای مختلف اعم از تولید، خدمات، صنعتی، کشاورزی و دامپروری برای ایجاد اشتغال ثابت مددجویان تحت حمایت است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران ادامه داد: در این طرح، راهبر با ارائه طرح اقتصادی متناسب با امکانات و برنامههای کمیته امداد در قالب تفاهم نامه همکاری و با ارائه آموزشهای مناسب و کمک به تجهیز، راه اندازی، شناسایی فرصتها و بازار متناسب با نوع تولید و خدمات در یک بازه زمانی یک ساله مددجوی را به شغلی با ثبات و پایدار میرساند.
شیران تصریح کرد: کمیته امداد استان تهران از ابتدای سال جاری تاکنون با بررسی شرایط مجموعهها و مراکزی از جمله صنایع فرش (قالی بافی) صنایع دستی، تولید و محتوا و ساخت کلیپ، پرورش بوقلمون برنز، نگهداری مرغهای تخم گذار و آموزش کارآفرینی برای اشتغال پایدار مددجویان تحت حمایت گامهای موثری برداشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: در طرح راهبران شغلی سرمایه راه اندازی یک شغل توسط کمیته امداد در قالب وام در اختیار مددجو قرار میگیرد که راهبران شغلی آموزش، نظارت، راهبری و بازاریابی را انجام میدهد.
شیران تاکید کرد: یک هئیت ۱۰ نفره متشکل از کارآفرینان برتر و اساتید دانشگاهی در رشتههای کارآفرینی تخصص دارند که به عنوان هیات شناسایی، ارزیابی، هدایت و نظارت بر راهبران شغلی، فعالیت خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: در سال جاری و براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته ۵۰ درصد اشتغال مددجویان توسط راهبران شغلی انجام میشود.
انتهای پیام/