رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در حوزه کشفیات، طی ۱۱ سال اخیر، سالهای ۹۶ و ۹۷ جزو سالهای پر کشف بوده است، افزود: طی سه ماه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد افزایش کشفیات داشتهایم که بیشترین آن تریاک بوده است.
دلیری معتقد است، باید زمینههای تخلیه انرژی جوانان فراهم شود تا از ابتلا آنان به اعتیاد کاسته شود و بیان کرد: آمارهای مربوط به اعتیاد مبنای دقیقی ندارند و نمیتوان به طور قاطع تعداد افراد معتاد را اعلام کرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه بیان کرد: در بعضی موارد حتی تا ۸۵ درصد در تریاک ناخالصی وجود دارد که این امر برای سلامتی معتادان ضرر مضاعف دارد و این امر علت روی آوردن معتادان به مواد بسیار خطرناک دیگر شده است.
دستگیری تعداد یکهزار و ۹۸ نفر از موادفروشان، تحویل یکهزار و ۲۳ نفر از معتادان به کمپهای ترک اعتیاد، اجرای ۵۴۹ طرح مبارزه با مواد مخدر، پلمب ۲۸ واحد عرضه مواد مخدر و تشکیل و ارسال ۲ هزار و ۲۴۵ پرونده به محاکم قضایی بخشی از اقدامات مهم پلیس مبازره با مواد مخدر استان بود که وی به آنها اشاره کرد.
دلیری تعداد دستگیرشدگان براساس نوع مواد مصرفی در سه ماهه سالجاری را به ترتیب هروئین با ۳۳ درصد، شیشه با ۲۳ درصد و تریاک با ۱۹ درصد عنوان کرد.
وی سن بیشترین افراد مصرف کننده دستگیر شده را را در محدوده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال با ۲۳ درصد از کل دستگیریها اعلام کرد و ادامه داد: محدوده سنی بین ۳۵ تا ۴۰ سال ۲۰ درصد، محدود ۴۰ تا ۴۵ سال نیز ۱۵ درصد و محدوده سنی ۱۵ تا ۲۰ سال یکدرصد از کل دستگیریها را شامل میشوند.
دلیری در پایان، بیان کرد: شغل ۴۶ درصد از دستگیرشدگان آزاد و ۳۳ درصد از آنها را بیکار و بقیه از سایر مشاغل بودهاند و در مجموع ۹۹ درصد دستگیرشدگان مرد و فقط یکدرصد از آنان را زنان تشکیل میدهند.
وی بیان کرد: در افغانستان به غیر از تولید تریاک، ماده مخدر شیشه هم تولید میشود و شاهد قاچاق گسترده آن به کشور هستیم.
انتهای پیام/ز