وی گفت : پرسنل دانشگاه علوم پزشکی با جمعیتی حدود ۱۵ هزار نفر به عنوان سفیران سلامت استان میتوانند نقش مهمی در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی زیست محیطی داشته باشند.
نادری افزود : بهورزان به عنوان متولیان سلامت در روستاها میتوانند در مدیریت پسماندهای کشاورزی و خانگی تاثیرگذار باشند.
وی افزود : امیدواریم بحث انرژی خورشیدی، صرفه جویی، مدیریت آب، انرژی، کاغذ، حمل و نقل و پسماند و ... در تمامی سازمانها و ادارات دولتی مدیریت شوند.
کبودی مدیر بهره وری، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : چندسالی است که به طور جدی به بحث مدیریت سبز و حفظ منابع طبیعی در رویکردهای ادارات دولتی توجه خاصی میشود و دانشگاه علوم پزشکی نیز به عنوان یک سازمان دولتی همگام با سایر سازمانها در خصوص مدیریت بهره ه وری اقداماتی انجام داده است.
وی گفت : خوشبختانه ما در بخشی از شاخصهای بهره وری موفق عمل کرده ایم، در بحث سلامت آب برنامههای خوب و مفیدی انجام شده و در بخش پسماندها بعضی از بیمارستانها موفقیت بیشتری داشته اند و برخی کمتر موفق بوده اند.
کبودی افزود : بررسی امکان و کارایی استفاده از انرژی خورشیدی، تهیه الگوی برق مصرفی واحدها، رعایت شاخصهای محیط زیستی در ارزیابی واحدها، برگزاری کارگاههای آموزشی و بهسازی فضاهای فعلی با هدف افزایش ظرفیت از جمله برنامههای کارگروه مدیریت سبز در دانشگاه است.
انتهای پیام/د