او در ادامه با بیان اینکه در ایران در مصرف موادغذایی غیرسالم مانند شیرینیها، نوشابه، نمک، روغن وچند برابر میانگین استاندارد جهانی بیشتر مصرف میکنیم، ولی در عوض در مصرف مواد غذایی مفید مانند لبنیات، سبزیجات از میانگین جهانی در رتبه پایینتری هستیم.
عبدی با اشاره به استفاده روغن ترانس در تولید شیرینیها و شکر در تولید آبمیوه از طرح حافظان سلامت برای جلوگیری از ورود این اقلام به بیمارستانها حمایت کرد و افزود: این اقلام خود ۷۰ درصد ریشه بیماریها هستند و آنوقت برای بیمار هم آنها به عنوان سوغات آورده میشود.
طرح حافظان سلامت از ۱۵ تیرماه با ابتکار دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در بیمارستانهای دولتی به منظور جلوگیری از ورود شیرینی و آبمیوه صنعتی به بیمارستانها اجرا خواهد شد و هدف از اجرای این طرح، آگاهی رسانی به افراد جامعه در خصوص مضرات بی شمار مصرف شیرینیها است.
انتهای پیام/ز