سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا حجم اینترنتمان سریع تمام می‌شود؟

یکی از دغدغه‌های همیشگی کاربران بسته‌های اینترنتی، احتمال کمتر بودن حجم اینترنت دریافتی نسبت به حجم خریداری شده است.

گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه کم‌فروشی بسته‌های اینترنتی توسط برخی از شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات اینترنتی به اثبات رسیده، اما دلایل مختلفی نیز وجود دارد که ممکن است به زود تمام شدن بسته‌های اینترنتی کاربران منجر شود.

کم‌فروشی اینترنت یکی از مسائلی است که کاربران شرکت‌های اینترنتی همواره گوشه ذهن خود دارند و پیش می‌آید که نگران کم‌فروشی در حجم یا سرعت کمتر از سرعت اسمی خریداری شده باشند، ولی با این وجود، دلایل زیادی هم وجود دارد که ممکن است به اتمام حجم بسته‌های اینترنتی زودتر از چیزی که کاربران تصور می‌کنند، منجر شود.


بیشتربخوانید: چگونه مصرف اینترنت گوشی را محدود کنیم؟


زمانی گفته می‌شد آن‌هایی که می‌گویند کم‌فروشی صورت می‌گیرد، باید به این نکته توجه داشته باشند که در گذشته مشترکان چند عکس و یا مطلب مکتوب را دانلود می‌کردند و حجم اینترنت آن‌ها برای مدت بیش‌تری دوام می‌آورد، اما اکنون همین که سه تا چهار فایل ویدئویی دانلود می‌شود، چند برابر فایل‌های عکس و مکتوب حجم مصرف می‌شود.

 دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت چیست؟

۱- به‌روزرسانی و فعالیت خودکار نرم‌افزار‌های نصب‌شده روی دستگاه‌های شما (گوشی، تبلت و...) در زمان اتصال به اینترنت، یکی از دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت است، در صورتی که برنامه‌های نصب شده روی دستگاه‌های خود را برای حالت به‌روزرسانی خودکار فعال کرده‌اید، حالت خودکار آن را لغو کنید تا بتوانید هر زمان که مایل بودید این فرآیند به‌روزرسانی را
انجام دهید.

۲- استفاده از نرم‌افزار‌های مالتی‌مدیا (مانند اینستاگرام، تلگرام و...) هم یکی از مواردی است که حجم اینترنت زیادی می‌طلبد. به دلیل دانلود تصاویر و ویدئو‌هایی که حجم‌های بیش‌تری در مقایسه با فایل‌های نوشتاری دارند، استفاده از این نرم‌افزار‌ها موجب بیش‌تر شدن استفاده از حجم اینترنت می‌شود.

۳- هک شدن احتمالی مودم هم می‌تواند یکی دیگر از دلایل زود تمام شدن اینترنت باشد، درواقع ممکن است مودم به هر روشی هک شده باشد و فردی که اقدام به این کار کرده، از حجم اینترنت شما مصرف کند و موجب زودتر تمام شدن حجم اینترنتتان شود که برای مقابله با این موضوع می‌توانید رمز مودم خود را تغییر دهید یا موضوع را با سرویس‌دهنده خود در میان بگذارید تا از ادامه مصرف اینترنتتان توسط شخص دیگر جلوگیری کنید.

 خدمات اینترنت خود را آزمایش کنید

در عین حال، با توجه به اهمیت موضوع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت، سامانه‌های ایجاد شده توسط اپراتور‌ها در بخش خدمات الکترونیک وب‌سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت متمرکز و سامان‌یافته آورده شده است که مشترکان به منظور سنجش سرعت و کیفیت می‌توانند اپراتور سرویس‌دهنده خود را در این بخش انتخاب و نسبت به سنجش پارامتر‌های سرویس خود اقدام کنند.

مشترکان شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات انتقال داده می‌توانند از طریق لینک‌های معرفی شده نسبت به سنجش شاخص‌های کیفیت سرویس دریافتی خود از قبیل latency، packet loss، سرعت دانلود و آپلود اقدام کرده و در صورت عدم تطبیق موارد فوق با مقادیر مندرج در قرارداد سرویس نسبت به درج شکایت بر اساس کد رهگیری تخصیص یافته توسط سامانه اپراتور اقدام کنند.

منبع: کیهان

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۰۶:۱۸ ۰۵ تير ۱۳۹۸
چی شده واقعا
ناشناس
۰۱:۵۷ ۰۵ تير ۱۳۹۸
دولت فقط ادعا میکنن عمل نمیکنن
مصطفی اکبری
۰۱:۰۶ ۰۵ تير ۱۳۹۸
واقعا ممنونم که نسخه تلگرامیتون رو مجددا فعال کردین.دمتون گرم
تو رو خدا دیگه قطعش نکنید.
علی
۲۳:۲۰ ۰۴ تير ۱۳۹۸
علت کم شدن حجم اینترنت کم فروشی هستش
ناشناس
۲۳:۰۹ ۰۴ تير ۱۳۹۸
وای ازدست ایرانسل توطرح ک بزنی همش توسط ایرانسل میره من ازخطم راضی نیستم
ناشناس
۲۲:۵۰ ۰۴ تير ۱۳۹۸
مصرف اینترنت خارجی 4برابر داخلی است
به مردم درست نمیگن
مهدی
۲۲:۳۴ ۰۴ تير ۱۳۹۸
سلام ایرانسل بسته سفارشی دیتاداده بجای ۱۶۵۰۰تومان فقط ۹۰۰۰تومان پرداخت کنیدولی فقط ظاهری معلوم نیس چطورتموم میشه هرطورحساب کنی خودبه خودبسته رومیخوره تو۱۰تا۱۵روزتموم میشه.