سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسپوتنیک گزارش داد؛

آلمانی‌ها از احتمال استقرار سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در کشورشان نگرانند

استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در یکی از پایگاه‌های این کشور در آلمان باعث نگرانی آلمانی‌ها شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، فعالان آلمانی در نظر دارند از روز یکشنبه ۲۳ ژوئن به مدت یک هفته در نزدیک پایگاه هوایی آمریکایی «رامشتاین» در شمال آلمان تجمع و به استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای آمریکایی در این پایگاه اعتراض کنند.

هدف آن‌ها از این تجمع اعتراضی جلب توجه به مشکل استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای در این پایگاه اعلام شده است.

«راینر براون» یک وکیل آلمانی و یکی از برگزارکنندگان این تجمع اعتراضی اعلام کرد برای پنجمین سال متوالی در روز‌های ۲۳ و ۳۰ ژوئن در نزدیک پایگاه هوایی آمریکایی رامشتاین اعتراضات گسترده‌ای برگزار خواهد شد.

براون در گفت‌وگو با اسپوتنیک اعلام کرد: «می‌خواهیم میزان گفت‌وگو درباره استقرار سلاح‌های هسته‌ای را تا زمانی که این موضوع حتی دیگر مطرح نشود، افزایش دهیم. این سیاست صلح پیشگیرانه است».

وی همچنین اشاره کرد سیاستمداران محافظه‌کار از جمله «اورسولا فان د‏‎ِر لاین» وزیر دفاع آلمان بدون این که تردیدی به خود راه بدهند، می‌گویند بعد از پایان معاهده سلاح‌های هسته‌ای میان برد، توسعه همه وقایع ممکن است، که این می‌تواند به معنی استقرار مجدد کلاهک‌های هسته‌ای باشد.

به گفته این وکیل آلمانی، پایگاه رامشتاین هنوز توانمندی فنی برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای را دارد و بسیار محتمل است سلاح‌های هسته‌ای که قرار است در اروپا استقرار یابند، در رامشتاین مستقر شوند.

تظاهرکنندگان که برخی از آن‌ها از سیاستمداران آلمانی هستند، در نظر دارند بدون تصویب مقامات، مانند سال‌های گذشته دور این پایگاه حلقه‌ای اعتراضی تشکیل بدهند. آن‌ها به مدت یک هفته در آنجا حضور خواهند داشت و کنگره‌ای بین‌المللی و همچنین جشنواره صلحی برگزار خواهند کرد.

در پایگاه هوایی آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) واقع در رامشتاین ۱۵ هزار نظامی و ۳۰ هزار متخصص غیرنظامی حضور دارند. این یکی از دو پایگاه موجود در خاک آلمان است که احتمالا کلاهک‌های هسته‌ای در اختیار خواهد داشت. ششصد و سومین مرکز عملیات هوایی و فضایی که در سال ۲۰۱۱ در آنجا مستقر شد، هدایت عملیات هواپیما‌های بدون سرنشین آمریکا را در افغانستان، عراق، سومالی، یمن و پاکستان هماهنگ می‌کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.