سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فواید و مضرات گوجه سبز چیست؟

گوجه سبز میوه‌ی بسیار محبوب و خوشمزه فصل تابستان بی فایده نیست و البته زیاده روی در مصرف آن هم مضراتی دارد که در این مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  حتماً شما هم موافقید که یکی از شادی‌های فرا رسیدن فصل تابستان، پیدا شدن سر و کله میوه‌ی بسیار محبوب و خوشمزه‌ی گوجه سبز است که حتی فکر مزه‌ی آن هم دهان را آب می‌اندازد. اما این میوه‌ی دوست داشتنی بی فایده نیست و البته زیاده روی در مصرف آن هم مضراتی دارد که در این مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت.

۱- سرشار از مواد مغذی

گوجه سبز سرشار از ویتامین‌های A و C و همینطور پتاسیم و فسفر است. این میوه مواد مغذی دیگری هم در مقادیر کمتر دارد، از جمله مس و ویتامین‌های B۱ و E. گوجه سبز مانند بسیاری از دیگر میوه‌ها حاوی فیبر و آنتی اکسیدان هم هست.


بیشتر بخوانید : خورش گوجه سبز با قارچ + دستور تهیه


۲- کمک به گوارش

این میوه فیبر و ویتامین C قابل توجهی دارد و به همین دلیل مصرف آن به بهبود گوارش کمک می‌کند.

۳- جلوگیری از یبوست

گوجه سبز به دلیل داشتن ویتامین C و فیبر غذایی، جلوی یبوست را می‌گیرد و به بهبود اجابت مزاج کمک می‌کند.

۴- تقویت سیستم ایمنی بدن

مصرف منظم گوجه سبز به سیستم ایمنی آسیب پذیر بدن شما کمک می‌کند خود را بازسازی کند.

۵- حفظ سلامت دهان و دندان‌ها

مصرف این میوه به دندان‌ها استحکام می‌بخشد و علاوه بر این، به کاهش درد و خونریزی لثه‌ها کمک می‌کند و بوی بد دهان را از بین می‌برد.

۶- مقابله با کم خونی

مصرف گوجه سبز به جذب آهن در بدن کمک می‌کند. به علاوه، این میوه با داشتن ویتامین C فراوان، جلوی از دست رفتن پلاکت‌های قرمز خون را می‌گیرد و به این ترتیب، از ابتلا به بیماری‌های ناشی از کمبود پلاکت‌های خون جلوگیری می‌کند.

۷- کمک به بازسازی بافت‌های پیوندی

ویتامین C موجود در این میوه نقشی اساسی در کمک به بازسازی بافت‌های پیوندی بدن دارد. با مصرف این ویتامین بدن سالم‌تر و متناسب‌تر باقی خواهد ماند.

۸- حفظ سلامت قلب

ویتامین C که مقدار قابل توجهی از آن در گوجه سبز وجود دارد از مقدار چربی اضافه‌ی بدن می‌کاهد. مصرف منظم گوجه سبز در کاهش کلسترول و چربی‌های شکمی و در نتیجه، کاهش وزن تأثیر دارد.

۹- جلوگیری از وارد آمدن صدمات داخلی به بدن

از آنجایی که گوجه سبز حاوی موادی است که در بازسازی سلول‌ها نقش دارند، بنابراین مصرف این میوه جلوی وارد آمدن صدمه به ذهن و بدن را می‌گیرد و سلول‌ها را سالم و جوان باقی نگه می‌دارد.

۱۰- کمک به رفع مشکلات تنفسی

مصرف گوجه سبز به رفع بیماری‌هایی مثل آسم و بیماری ریوی کمک می‌کند.

۱۱- جلوگیری از تخریب عضلانی

مصرف گوجه سبز به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به شما کمک می‌کند با مشکلات ناشی از بالا رفتن سن مثل تخریب عضلانی مقابله کنید.

۱۲- تقویت سوخت و ساز بدن

این میوه با داشتن فنولیک اسید، فلاونوئید‌ها و مواد آنتی اکسیدان، سوخت و ساز بدن را بهبود می‌بخشد.

۱۳- سم زدایی بدن

گوجه سبز به دلیل تأثیر مثبتی که بر گوارش بدن و اجابت مزاج دارد، از خاصیت سم زدایی برخوردار است.

مضرات مصرف گوجه سبز

مزه‌ی ترش گوجه سبز ممکن است معده‌ی بعضی افراد را اذیت کند. علاوه بر این، ممکن است بعضی افراد به این میوه آلرژی داشته باشند.

زیاده روی در مصرف این میوه هم به دلیل فیبر فراوانی که در آن وجود دارد می‌تواند باعث نفخ و اسهال شود.

منبع : روزیاتو

انتهای پیام/

با فواید و مضرات مصرف «گوجه سبز» آشنا شوید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حامد
۱۲:۳۰ ۰۴ تير ۱۳۹۸
گوجه سبز نه آلوچه. احتمالا باز تهرانیها اومدن شمال اینو دیدن فکر کردن گوجه نرسیدست.