وی افزود: تاکنون یک هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان مصوبه برای بخشهای مختلف یا مصوبه هیئت وزیران گرفته شده یا در حال گرفته شدن است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان تصریح کرد: تا این لحظه ۵۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بخش برق و برای تأسیسات آبی کشاورزی ۶۵ میلیارد و ۵۰۹ میلیون تومان مصوب شده است.
حاجتی گفت: برای آب و فاضلاب روستایی ۳۰ میلیارد تومان و برای فاضلاب اهواز و آبفای استان ۹۸ میلیارد تومان و برای زیرساختهای شهری و روستایی ۱۴۷ میلیارد تومان به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: برای حوزه راه و شهرسازی ۳۱۵ میلیارد تومان و برای بنیاد مسکن که عمدتاً در حوزه روستایی است ۵۷۰ میلیارد تومان مصوب شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان گفت: از همان ابتدای سیلاب تأکید شد که زیرساختهای استان باید به حالت اولیه برگردد و نباید معطل تأمین اعتبار و بودجه بمانند.
حاجتی افزود: به همین دلیل دستگاهها با اولویت بندی اقدام به ترمیم زیرساختها کردند و یا در حال اقدام هستند و به همین سبب مشکل حادی در ترمیم زیرساختها نداریم.
وی بیان کرد: با هماهنگی دانشگاه شهید چمران مطالعهای در حال انجام است که روستاهایی که در حریم و حد بستر رودخانه هستند و باید شناسایی شوند جابهجا شوند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان یادآور شد: گزارش اولیه تا روز سه شنبه همین هفته به دست ما میرسد که بتوانیم آن را در اختیار اعضای شورای برنامه ریزی قرار دهیم تا در نهایت طی دو هفته آینده بررسی و تصویب شود.
حاجتی گفت: با همکاری دانشگاه شهید چمران مطالعه دیگری در خصوص تعریف و تصویب طرحی برای هدایت روانآبهای ناشی از سیلاب به سمت کانونهای ریزگرد خوزستان در دست انجام است.
وی با اشاره به شرایط اقلیمی خوزستان، یادآور شد: اقلیم استان به گونهای است که ما سال گذشته نگران خشک شدن نخیلات شادگان از بی آبی و به دنبال تأمین اعتبار برای آن بودیم، اما اواخر سال به دنبال چارهای برای این بودیم که شادگان را آب نبرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان اضافه کرد: ما در چنین اقلیمی واقع شدیم که باید بتوانیم هزینههای فصلی را به حداقل کاهش دهیم و به همین خاطر این موضوع را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم.
انتهای پیام/ف