وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد دارای امکانات زیرساختی خوبی در حوزه ورزش است، گفت: اگر از امکانات و پتانسیل این دانشگاه درست استفاده شود، میتواند در ارتقای ورزش کشور بسیار موثر باشد.
طهرانچی با تاکید بر لزوم توجه به ورزش جوانان کشور ادامه داد: این مسئله بسیار حائز اهمیت بوده و دانشگاه آزاد به دنبال تاثیرگذاری فرهنگی در این حوزه است. این دانشگاه ۳۷ درصد از بار آموزش عالی کشور را برعهده دارد و سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر وارد این دانشگاه میشوند که از این تعداد حدود ۱۵۷ هزار از میان جوانان ۱۸ ساله هستند. از این رو اگر از جوانب مختلف به ورزش عمومی، قهرمانی و حرفهای توجه و جریانسازی سالم اتفاق بیفتد، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به تحصیل یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانشجو و ۱۰۰ هزار دانشآموز در این دانشگاه اظهار کرد: این دانشگاه با این پتانسیل، میتواند جریان استعدادیابی را ساماندهی کرده و در این زمینه موفق عمل کند.
وی افزود: در صورت ایجاد ارتباط خوب بین حوزه پزشکی و ورزشی دانشگاه میتوانیم به صورت موثر مسائل دانشی ورزش را در کنار مسائل اجتماعی آن حل کنیم. تاکنون بین تربیت بدنی علمی و ورزش عمومی، قهرمانی و حرفهای ارتباطی برقرار نبوده است که این رویه باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد در حوزه ورزش بانوان پیشرو و اثرگذار بوده است، افزود: تیمهای ورزشی بانوان دانشگاه آزاد در هشت لیگ رسمی کشور شرکت کرده و با کسب موفقیتهای درخشان، از موثرترین تیمهای این دانشگاه بودهاند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: دانشگاه آزاد پتانسیلهای زیادی برای اثرگذاری در جامعه دارد. از این پتانسیلها میشود برای فرهنگسازی حوزه ورزش استفاده کرد. شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد با یک نگاه فراسازمانی به مسائل ورزش، تشکیل شده تا برنامههای این حوزه برای اثرگذاری بیشتر تبیین شود.
طهرانچی با اشاره به طرح پایش آزاد در دانشگاه آزاد گفت: ۸۰ هزار پایاننامه سالانه در این دانشگاه انجام میشود که رقم قابل توجهی است. در طرح پایش آزاد با احصاء نظام موضوعات مختلف، چالشهای کشور شناسایی شده تا پایاننامهها و رسالههای این دانشگاه با استفاده از نظام موضوعات در حل چالشهای کشور کمک کنند. یکی از نظام موضوعات اصلی، علوم مهندسی و ورزش است که این طرح از مهرماه امسال اجرایی خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه ورزش در این دانشگاه یک موضوع فرهنگی، اجتماعی، علمی، فناوری و نوآوری است، اظهار کرد: شورای عالی ورزش فراتر از یک شورا، به دنبال جهتدهی به ورزش دانشگاه است تا این حوزه بتواند باعث ارتقای ورزش در کشور شود و به صورت مستقیم اثرگذار باشد، چرا که اگر ورزش در دانشگاه آزاد جدی و درست هدایت شود، میتواند معضلات ورزشی کشور را حل کند.
وی با اشاره به راهاندازی بزرگترین صندوق پژوهش و نوآوری در دانشگاه آزا، گفت: این صندوق با یک سرمایه اولیه و با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری، از استارتآپها و فعالیتهای دانش بنیان حمایت خواهد کرد که در این زمینه استارتآپهای ورزشی جای خواهد گرفت.
انتهای پیام/