پسکوف در این خصوص گفت: «حمله سایبری سازمانهای آمریکایی به روسیه بدون اطلاع دادن به ترامپ ممکن است نشانی از جنگ سایبری باشد که هدف آن روسیه است». او در ادامه افزود برخی از حوزههای اقتصادی حیاتی روسیه از حملات سایبری از سوی خارج از کشور در گذشته و همچنین در حال حاضر رنج برده و میبرد. پسکوف تاکید کرد کارشناسان این کشور در تلاش هستند تا از آسیبهای جدی این حملات به اقتصاد روسیه جلوگیری شود.
سخنگوی کرملین در ادامه افزود مسکو تلاشهای بسیاری کرده است تا همکاریهای بینالمللی را در زمینه مبارزه با حملات سایبری آغاز کند؛ اما آمریکا همیشه گوش ناشنوا در برابر این درخواستها بوده است.
پیش از این، دونالد ترامپ روزنامه نیویورک تایمز آمریکا را به «خیانت» و انتشار اطلاعات «نادرست» در مقالهای که اخیرا در آن چاپ شده بود متهم کرد. این روزنامه با اشاره به منابع ناشناس، افشا کرد که واشنگتن تعداد حملات سایبری به شبکه برق روسیه را به منظور نشان دادن قدرت و آمادگی دولت آمریکا برای استفاده از ابزارهای سایبری در برابر مسکو افزایش داده است.
در همین راستا، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا، در ماه مارس فاش کرده بود که کشور متبوعش در چند روز اخیر حدود سه میلیون حمله به شبکههای روسی از سوی خاک آمریکا شناسایی کرده است. در ماه فوریه نیز واشنگتن پست ادعا کرد یک حمله سایبری از سوی آمریکا دسترسی به مطالعات اینترنتی آژانس سنت پترزبورگ را که موسسهای است که واشنگتن آن را متهم به دخالت در انتخابات سال ۲۰۱۶ کرده، غیرممکن ساخته است. پس از آن رسانهها ادعا کردند که این حمله هشداری به نفوذ ادعایی در فضای مجازی آمریکا بوده است.
انتهای پیام/