به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید علی موسوی رئیس اداره بهزیستی شهرضا با اشاره به طرح «مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» اظهارداشت: سازمان بهزیستی برای گروه هدف زوجهای متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخشها مراجعه کرده باشند، اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف حفظ و تحکیم کیان خانواده، کاهش وقوع طلاق از طریق ارائه خدمات مشاورهای و مددکاری اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از طلاق اجرایی میشود، افزود: در یکسال گذشته ۶۴۸ نفر از زوجین متقاضی طلاق در این شهرستان به مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی مراجعه کردند که ۱۵ درصد آنها به ادامه زندگی مشترک رضایت دادند.
رئیس اداره بهزیستی شهرضا گفت: ما در اورژانس اجتماعی کمک میکنیم زوجینی که برای طلاق به ما مراجعه میکنند، سازش کنند و یا حداقل با دلایل درستی طلاق بگیرند و اگر قرار است سازش بینشان باشد بتوانیم برخی مشکلات و مسائل را حل و پیگیری کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر متقاضیان طلاق به سبب اختلافات زیاد درخواست طلاق دارند، جلسات مشاوره نقش موثری در برطرف کردن مشکلات و بازگشت دوباره آنها به کانون خانواده دارد.
موسوی بیان کرد: تمامی طلاقهای توافقی ارجاعی از سوی دادگاه خانواده پس از مراجعه به اورژانس اجتماعی، جلسات مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی برای زوجها تشکیل میشود.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۶ نفر از خدمات تیم سیار اورژانس اجتماعی مستقر در محلات هدف شهر بهرهمند شدند، تصریح کرد: از طریق سامانه ۱۲۳ نیز به ۸۵۵ شهروند با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی خدمات ارائه شد.
رئیس اداره بهزیستی شهرضا گفت: همسرآزاری، کودک آزاری، اقدام به خودکشی، تقاضای طلاق، بد سرپرستی و اختلافات خانوادگی مهمترین مشکلات مراجعان در خدمات مرکز اورژانس اجتماعی شهرضا است.
انتهای پیام/م