سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهر پاک، ارمغانِ سامانه برق خورشیدی

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: نصب سامانه‌های برق خورشیدی منجر به کاهش ۱۱۰۰ تن گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود.

سارا صالحی مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان گفت: سلول‌های فتوولتائیک و یا همان سامانه‌های برق خورشیدی راهکاری برای تولید برق پاک است و این امکان را برای تک تک مشترکین فراهم می‌کند که با هر میزان از حجم از سرمایه گذاری در منازل، محل کسب کار، واحد‌های صنعتی و یا حتی مزرعه کشاورزی که دارای انشعاب برق است معادل ظرفیت انشعاب برق در این طرح مشارکت کنند.

وی افزود: این برق تولیدی را می‌توان در قالب قرارداد‌های خرید تضمینی ۲۰ ساله به وزارت نیرو فروخت و این امکان خوبی برای توسعه انرژی پاک فراهم می‌کند و محلی برای کسب درامد پایدار برای سرمایه گذاران است.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان بیان داشت: در منازل مسکونی ما به ازای انشعاب برق که معمولا کنتور‌های ۲۵ آمپر تک فاز هستند به ازای هر کنتور ۵ کیلووات امکان نصب سامانه وجود دارد و پنج کیلو وات سامانه برق خورشیدی تقریبا ۵۰ متر مربع فضا لازم دارد که این محل در پشت بام، حیاط منزل، گوشه پارکینگ و حتی یک درصدی از نما که امکان مقرارت شهرداری اجازه می‌دهد قابل نصب هستند.

سارا صالحی افزود: درامد حاصل از هر ۵ کیلو وات برق خورشیدی برای خانواری که از این سامانه استفاده کرده سالانه ۷ میلیون تومان است که البته این درامد، درامد پایه محسوب می‌شود و به واسطه نوع قرار داد و ضریب تعدیل نرخی که به این قرار داد‌ها تعلق می‌گیرد درامد در سنوات مختلف و در دوره‌های پرداخت افزایش پیدا می‌کند و خانوار‌ها هر دو ماه یکبار متناسب با میزان تولیدی که داشتن درآمد دریافت می‌کنند.

وی بیان داشت: برای اقدام به سرمایه گذاری، مشترکین می‌توانند به سایت توزیع برق شهرستان اصفهان بخش منابع تولید پراکنده مراجعه کنند و در منوی نیروگاه‌های خورشیدی از طریق نرم افزار مهرسان ثبت نام خود را انجام دهند

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان بیان داشت: در شهر اصفهان در سه بخش، سامانه برق خورشیدی وجود دارد بخش اول ۸۸ سامانه با ظرفیت ۴۴۰ کیلو وات ساعت در سال ۹۲ نصب شدند و هم اکنون در حال بهره برداری هستند که این مجموعه ظرفیت تولید سالانه معادل ۶۰۰ هزار کیلو وات ساعت را دارد که منجر به کاهش ۴۲۰ تن گاز‌های گلخانه‌ای شده است.

سارا صالحی افزود: بخش دیگر سامانه ها، مشترکینی هستند که در قالب قرارداد‌های خرید تضمینی این سامانه را نصب کرده اند. در حال حاضر ۸۷ سامانه با ظرفیت تولید برق ۹۰۰ کیلو وات و در مجموع انرژی تولیدی ۱۶۰۰ کیلو وات ساعت در سال در حال فعالیت است که البته منجر به کاهش ۱۱۰۰ تن گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود و ما شهر پاک تری را خواهیم داشت.

انتهای پیام/ی
 


کاهش ۱۱۰۰ تن گاز‌های گلخانه‌ای

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.