وی با اشاره به اختصاص غرامت سیل در ۲ بخش تسهیلات بانکی و کمک بلاعوض به وزارتخانهها تاکید کرد: مدیران سهم خود را از تسهیلات و اعتبارات تخصیص یافته پیگیری و مطالبه کنند.
استاندار همدان یادآوری کرد: غرامت خسارتهای سیل مانند اعتبارات استانی در شورای برنامه ریزی توزیع نمیشود و روسای دستگاههای اجرایی باید از مرکز سهم خود را دریافت کنند.
شاهرخی به اعلام به موقع و ثبت دقیق خسارتهای سیل فروردین امسال اشاره کرد و افزود: این عامل در شتاب گیری تخصیص اعتبارات بهسازی و نوسازی تاثیر بسزایی دارد.
به گفته وی استان همدان با ۱۴۳ میلی متر بارندگی در طول ۲۴ ساعت دومین استان پربارش و سیل زده بود، اما با واکنش و مدیریت خوب و کارآمد توانست سیلاب را مهار کرده و خسارتهای وارده را کنترل کند.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: با این وجود سیل به بخشهای کشاورزی، مسکن، زیرساختها و تاسیسات خسارتهایی وارد کرد که با همت دولت عملیات نوسازی و بازسازی آنها آغاز شده است.
وی خواستار توجه بخشهای کشاورزی، مسکن، تاسیسات دولتی و زیرساختها نسبت به بیمه شد و گفت: تحت پوشش بیمه بودن علاوه بر اطمینان خاطر بار سنگینی را برای پرداخت غرامت از روی دوش دولت برمی دارد.
انتهای پیام/د.ا