وی تصریح کرد: در این نمایشگاه از قطعه مرکزی سوزن راه آهن که برای اولین بار در تبریز ساخته شد و همچنین از لوکوموتیو " مپ ۲۴ " که توسط جوانان متخصص و علاقهمند ایرانی ساخته شده و تولید شده است رونمایی شد.
رسولی با اشاره به توسعه حمل نقل ریلی کشور، بیان کرد: خوشبختانه در اواخر سال ۹۷ تفاهم نامهای بین وزیر راه و شهرسازی سازی و رئیس سازمان برنامه بودجه کشور برای تولید یکهزار انواع واگنهای مسافری، باری و قطار ریل باس که در ایریکو تولید میشود بسته شد که اعتبار این قرارداد بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال است.
مدیرعامل رجا اظهار داشت: در شبکه راه آهن کشور طرح رفع گلوگاههای ظرفیتی در دست اجرا است و هرجا که تنگنای ظرفیتی وجود داشته باشد با اجرای طرحهای دوخطه و برقی کردن برای د ارتقا ظرفیت و رفع این مشکل تلاش میکنیم.
وی ادامه داد: در زمینه توسعه شبکه ریلی در چند سال اخیر ۵ مرکز استان به شبکه ریلی متصل شده اند و این روند به سرعت ادامه دارد و در زمینه ارتقای کریدورهای ترانزیتی نیز امسال چند مرز ریلی جدید خواهیم داشت و توافقنامههایی بسیار خوبی با کشورهای همسایه، CIS و ترکیه برای افزایش حجم ترانزیت داشته ایم.
رسولی خاطر نشان کرد: در توسعه ناوگان در بخش حومهای طبق برنامه ششم مسئولیت تشکیل شرکت راهآهن حومهای برعهده رجا نهاده شد که اساسنامه آن به تصویب رسیده و امسال شاهد تشکیل شرکتهای حومهای خواهیم بود که موجب افزایش جابجایی ریلی میشود.
وی تاکید کرد: ظرفیتهای داخلی بسیار زیادی در کشور وجود دارد که در سال رونق تولید این ظرفیتها شکوفا خواهد شد و سطح وابستگی کشور بسیار کاهش خواهد یافت و در همین راستا با شرکت ذوب آهن اصفهان قرار ۴۰ هزار تنی ریل ملی بسته شده که ۲ هزار و ۵۰۰ تن تحویل شده است.
این مسئول با اشاره به پروژه ۲ خطه کردن خط ریلی زنجان - قزوین یاد آور شد: پروژههای عمرانی تابع تخصص اعتبار و منابع هستند و طرح با پیشرفت متوسط ۷۰ درصد در اولویت طرحهای عمرانی رجا قرار دارد.
انتهای پیام/ز