مدیرکل صداوسیما در این دیدار استان زنجان را ا ز جمله استانهایی دانست که به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب از مزایای ترانزیتی خوبی بهرهمند است و با گسترش شبکه حمل و نقل و ارتباط مطمئن و کارآمد میتواند از این مزایا در راستای افزایش درآمدهای ارزی و ارتقای موقعیت خود در منطقه اتصال شمالغرب به مرکز کشور به نحو مطلوب استفاده کند.
لطیفی داشتن پیوست فرهنگی در پروژههای مرتبط با حوزه حمل و نقل جادهای را مهم ارزیابی کرد و افزود: حمل ونقل با جابجایی انسان و کالا از نقطهای به نقطهی دیگر بستر مناسبی برای انتقال پیامهای فرهنگی در حوزههای مختلف است.
وی با تاکید بر حمایت رسانه ملی از نهادهای خدمت رسان تصریح کرد: رسانه موظف است در کنار نقاط قوت به کاستیها هم اشاره کند که یکی از این موارد انتقاد عمومی نسبت به وضعیت آزاد راه زنجان قزوین است که در اکثر پیامهای مردمی به آن اشاره شده است و امیدواریم مدنظر مسئولین امر قرار بگیرد.
مدیرکل صداوسیما از آمادگی رسانه استانی بمنظور برنامه سازی با رویکرد آموزشی با مشارکت اداره کل حمل و نقل و پایانههای استان خبر داد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان هم با اشاره به این مطلب که حمل و نقل جادهای در مقایسه با سایر روشهای حمل کالا از مزایای زیادی برخوردار است افزود: حمل و نقل جادهای در مقایسه با سایر روشها مانند حمل و نقل ریلی و هوایی به سرمایهگذاری کمتری نیاز دارد، ولی گستردگی و نگهداری راههای ارتباطی نیازمند فرهنگ سازی بمنظور افزایش ایمنی این نوع حمل و نقل دارد.
عی اکبری نقش رسانهها بویژه صدا وسیما را در حوزه انتشار پیام؛ آموزش متصدیان و رانندگان و اخبار حمل و نقل مهم ارزیابی و از اطلاع رسانی تجهیز آزادراه زنجان قزوین به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض تشکر کرد.
وی از جابجایی ۶ میلیون و ۴۰۰ هزارمسافر توسط ناوگان حمل و نقل جادهای درسال ۹۷ خبر داد و تصریح کرد: این حجم تردد نیازمند ورود رسانه استانی جهت ارتقاء فرهنگ ترافیکی است.
انتهای پیام/ن
ضرورت ورود رسانه استانی جهت ارتقاء فرهنگ ترافیکی