به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علیرضا هاشم آبادی رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: جوین با داشتن ۳۰ هزار هکتار اراضی زیر کشت، سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع
محصولات کشاورزی و دامی تولید میکند که به نقاط مختلف کشور حمل میشود.
وی تصریح کرد: یکی از راهکارهای افزایش راندمان تولید، استفاده از
کشت نشایی است که میزان تولید را افزایش و هزینههای تولید را کاهش میدهد.
رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: ۳ محصول گوجه فرنگی، پیاز و چغندرقند در جوین به شیوه
نشاکاری کشت میشوند که امسال ۱۵ درصد افزایش داشته و بیش از ۶۵۰ هکتار در جوین به این شیوه کشت میشود.
هاشم آبادی ادامه داد: در کشت غیرمستقیم، مواردی مانند کاهش زمان تولید، یکنواختی محصول تولیدی و کاهش ۳۰ درصدی آب مصرفی باعث شده تا
کشاورزان گرایش بیشتری برای کشت به شیوه نشایی داشته باشند.
انتهای پیام//م.پ
افزایش کشت غیر مستقیم محصولات در مزارع جوین