سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طعم تلخ تب مالت در کمین بستنی خور‌های بی احتیاط

کارشناس مدیریت بهداشت بیماری‌های دامی استان در خصوص ابتلا به بیماری تب مالت با مصرف بستنی سنتی و غیر پاستوریزه خبر داد

عندلیبی کارشناس مدیریت بهداشت بیماری‌های دامی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ،  گفت: مصرف شیر خام و فراورده‌های لبنی آلوده بویژه بستنی‌های سنتی غیر پاستوریزه، خامه، پنیر، ماست از راه‌های عمده انتقال تب مالت می‌باشد.

 وی با اشاره به اینکه این بیماری بین انسان و دام مشترک است افزود: به علت هزینه بر بودن درمان در این بیماری وی طول دوره درمان درمان طولانی مدت نسبت به پیشگیری هرچه بیشتر از  این بیماری باید اقدام شود.

 عندلیبی با بیان اینکه در این بیماری حتما باید طول دوره درمان کامل شود و اگر درمان بصورت ناقص رها شود امکان عود مجدد بیماری در فرد وجود دارد. تأکید کرد: در مراحل پیشرفته و خطرناک حتی منجر به مرگ فرد مبتلا می‌شود.

کارشناس مدیریت بهداشت و بیماری‌های دامی اعلام کرد: از ایتدای سال تا کنون ۹ مورد دام مشکوک به این بیماری در استان مشاهده شده است.

وی با بیان اینکه هنگام استفاده از شیر حداقل به مدت ده تا بیست دقیقه  آن را بجوشانند از مردم خواست  در زمان  خرید بستنی سنتی به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت مراجعه کنند و به رعایت اصول بهداشتی فروشندگان توجه کنند.

انتهای پیام / ط ا

۹ مورد دام مشکوک به بیماری تب مالت

برچسب ها: بیماری ، علوم پزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.