وی افزود: در مجموع ۴۵۰ کیلومتر از این پروژه اجرا شده، یک تصفیهخانه به بهرهبرداری رسیده و یک تصفیه خانه نیز در مراحل پایانی کار است.
طاهری به اهمیت اجرای پروژه فاضلاب شهر کرمان پرداخت و تصریح کرد: سطح آبهای زیرسطحی در بافت قدیم شهر کرمان بالاست و این مشکل در مورد غرب شهر کرمان نیز وجود دارد و لازم است که طی دو سال آینده در مورد آن اقدام جدی صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر کرمان گفت: در مقطعی سرمایهگذاری برای اجرای پروژه فاضلاب شهر کرمان وارد شد، اما به دلیل عدم تامین نقدینگی، مجبور شدیم پیمانکار را کنار گذاشته و مزایده و فراخوان جدیدی داشته باشیم.
وی با اشاره به ورود شرکت فولاد بوتیا برای تکمیل پروژه فاضلاب شهر کرمان، اظهار کرد: قراردادی به مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای مدت ۲۹ سال با فولاد بوتیا منعقد شده که فاضلاب شهر کرمان را طی مدت پنج سال به اتمام برساند و پساب حاصل از آن صرف صنعت و کارخانههای شرکت بوتیا شود.
طاهری از اجرای فاضلاب شهر سیرجان و همچنین آماده شدن مراحل اجرای فاضلاب زرند خبر داد و گفت: هزینه دو پروژه فاضلاب شهر کرمان و زرند بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان است که تیر ماه با حضور وزیر به طور رسمی کلنگزنی خواهد شد.
وی خواستار همکاری همه دستگاههای خدماترسان و اجرایی در پیشبرد این پروژه مهم شهر کرمان شد و بیان کرد: اگر ارادهای برای انجام کار از سوی همه ادارات نباشد، این پروژه ابتر و ناقص باقی خواهد
زمانی مجری پروژه فاضلاب شهر کرمان گفت: کاهش سطح ایستایی آبهای زیرسطحی کرمان و استفاده از آب استحصالی برای چرخه حیات صنعت کرمان را با اجرای این پروژه خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: هزار و ۴۵۰ کیلومتر شبکه فرعی، ۱۲ کیلومتر خط انتقال و سه تصفیهخانه در جریان پروژه فاضلاب شهر کرمان انجام میشود.
زمانی افزود: شرکت فولاد بوتیا بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش صنعت استان کرمان انجام داده است.
همچنین قنبری؛ معاون شهردار کرمان نیز در این جلسه گفت: عمده خرابیها در معابر شهر کرمان ناشی از حفاریهاست، روزانه ۳۰۰ تن آسفالت به مناطق چهارگانه شهرداری جهت لکهگیری داده میشود که عمدتا ناشی از حفاریها هستند.
وی عنوان کرد: شهرداری برای اجرای پروژه همکاری لازم را دارد، اما درخواست داریم تا کار با سرعت و دقت نظر در کاهش تخریب انجام گیرد.
انتهای پیام/ح